首页
登录
职称英语
Weight(体重)is one of the taboo subjects. In America, it is OK, or even good,
Weight(体重)is one of the taboo subjects. In America, it is OK, or even good,
游客
2025-06-27
33
管理
问题
Weight(体重)is one of the taboo subjects. In America, it is OK, or even good, to be thin but it is an embarrassment(尴尬) to be overweight. In fact, the thinner you are, the more beautiful you are thought to be. You’ll find that most models(模特) are nothing more than skin and bones. A woman who is thin is easy to become popular. Of course, there are lots of people do their best to be thin. They may use all kinds of ways, such as doing exercise, or dieting(节食). But, sometimes, dieting may bring about some healthy problems.
Americans are very careful about their weight and most of the time they do not tell others how much they weigh even if they are quite thin. Therefore, you’d better not ask about it. But if you really want to talk about this subject, it’s always safer to say, "Oh, it looks like you have lost weight. " However, if you would like to be honest and polite, I suggest that you should choose your words carefully, perhaps by saying:"Hey, you look great. Very healthy looking. " And always remember, you can not use the word "fat". [br] Those thin women are more popular than those fat wormer
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
A
解析
题句的意思是“苗条的女性比肥胖的女性更受欢迎”。回到原文,我们发现第一段第五句指出:A woman who is thin is easy to become popular(苗条的女性容易受人欢迎),意思与题句一致,因此本题是正确的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4136408.html
相关试题推荐
SonoraDoddwasafamousreporterintheUSA.[br]EarlyAmericansworeflowers
Thediscussion______awiderangeofsubjects.A、dealtB、didC、coveredC本句意为“这是一
[img]ct_epem_epelisv_00461(20097)[/img][br][originaltext]IvisitedAmericala
[img]ct_epem_epelisv_00461(20097)[/img][br][originaltext]IvisitedAmericala
[img]ct_epem_epelisv_00461(20097)[/img][br][originaltext]IvisitedAmericala
[img]ct_epem_epelisv_00461(20097)[/img][br][originaltext]IvisitedAmericala
[img]ct_epem_epelisv_00461(20097)[/img][br][originaltext]IvisitedAmericala
[img]ct_epem_epelisv_00461(20097)[/img][originaltext]IvisitedAmericalastyea
TwoAmericanstudentscometoourclasstostudyChinese.______twoAmericanst
IntheearlydaysoftheoldWestinNorthAmerica,lifewasdifficult.Peoplel
随机试题
Theyearsbetween1870and1895broughtenormouschangestothetheaterint
培训班旨在强化学员的某种知识和技能。在竞争激烈的现代社会,拥有高技能、高素质的人就有更多的优势,因而种类繁多的培训班便应运而生。据统计,目前在中国的大中
【B1】[br]【B8】[originaltext]TheTomatoGrowersAssociation,orTGA,hasset
消防控制室不必设置消防专用电话总机()。
成就激励理论的提出者是美国心理学家( )。A.道格拉斯·麦格雷戈 B.弗雷德
A
按拓扑结构划分,通信网可分为()。A.星形网 B.环形网 C.总线网 D
A.补益、和中、调和药性和缓急止痛B.泻下通便、软坚散结C.收敛固涩D.清泄、通
下列关于个人住房贷款合同的说法,错误的是()。 A.应使用统一格式的个人住房贷
采用装运港船上交货价(FOB)进口设备时,卖方的责任是()。A.承担货物装船
最新回复
(
0
)