首页
登录
职称英语
In the early days of the old West in North America, life was difficult. People l
In the early days of the old West in North America, life was difficult. People l
游客
2025-07-03
22
管理
问题
In the early days of the old West in North America, life was difficult. People lived on farms far away from other families. And there were some big problems. For example, how did one family make a house?
What did families do to build houses? They asked for help. They invited their friends and neighbors to a work party for a few days. The women cooked together. The men worked on the building. For the children it was like a holiday. Together these people built a house or a barn (谷仓). At another time the family with the new house would help their neighbors. A work party is really cooperation. To cooperate means "to work together". Many people can work together, hen the big job becomes a small job for many workers. Working together can be fun too.
Today there isn’t much cooperation. People don’t work together very much. Some people don’t know their neighbors. Why don’t we work with other people? It can be fun. Life can become easier too.
选项
A、Because they didn’t work.
B、Because life was too easy.
C、Because people lived far away from each other.
答案
C
解析
文章第一段第三句提到人们有很大的麻烦,看一下本句的前面和后面,就可以发现,前面一句说人们住得很远,所以住得远就是产生麻烦的原因。做阅读题时,尤其当题目是有关因果等关系时,应该先在文中找到相关的句子,然后在此句前后找一下其原因或结果。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4145049.html
相关试题推荐
Manypeoplewentshoppingyesterday.→______manypeopleintheshopsyesterday
Wateris【B1】importantofallthethingswe【B2】anddrink.Notmanypeopleunderst
Friendshipisoneofthegreatestpleasuresthatpeoplecanenjoy.Itisverydi
Peopleseetheoutsideworldthroughit.[br]Teachersusethisblackthingtow
Peopleseetheoutsideworldthroughit.[br]Peopleopenitsothattheygoins
Peopleareallhereduringworkday.[br]Teachersuseittowriteontheblackbo
Peopleareallhereduringworkday.[br]Itcanflyintheskyandbringpeople.
Peopleareallhereduringworkday.[br]Peoplekeepthemselvesfromrainunder
[img]ct_epem_epelisv_00461(20097)[/img][br][originaltext]IvisitedAmericala
[img]ct_epem_epelisv_00461(20097)[/img][br][originaltext]IvisitedAmericala
随机试题
EarthHourisanannualglobalcampaignthatencouragespeopleandbusinesse
A.一定能够射中A点 B.一定射在A点左侧 C.一定射在A点右侧 D.控制
A.无脱垂 B.POP-QⅠ度 C.POP-QⅡ度 D.POP-QⅢ度
可撤销的合同,当事人应当自()起一年内行使撤销权。A:订立合同之日 B:合同生
A.轻度心悸 B.困倦或兴奋 C.胃部不适感 D.鼻与喉咙干 E.轻度液
有关薪酬计划,下列说法正确的有( )。A.单一的增薪率对原来薪酬水平低的员工更
某公司中标给水厂扩建升级工程主要内容有新建臭氧接触池和活性炭吸附池。其中臭氧接触
关于地下水对边坡稳定性影响的说法,正确的是()。A.地下水产生动水压力,增
心肌炎的病因中以下哪项病毒最常见A、柯萨奇B组病毒 B、脊髓灰质炎病毒 C、
修正的总费用法是对总费用法的改进,不属于修正内容的是()A.将计算索赔款的时段
最新回复
(
0
)