首页
登录
职称英语
Excelon Travel Services, Inc.
Excelon Travel Services, Inc.
游客
2025-06-18
34
管理
问题
Excelon Travel Services, Inc.
711 Market Street
San Francisco, California 94102
Dear Mr. Mirza:
Thank you for giving Excelon Travel Services the opportunity to arrange your family’s vacation travel plans. As an additional service to you, we have provided an overview of your travel and hotel arrangements (all times are local):
Date Flight No. Place/Time Depart Place/Time Arrive
March 3 CM 045 San Francisco-8:40 A.M. Honolulu-10:50 A.M.
March 10 CM 1226 Honolulu-1:00 P.M. San Francisco-8:50 P.M.
Upon your arrival at Honolulu, your rental car will be waiting for you—just go to the Fritz Rentals service desk. As we discussed, room reservations have been made at the Mahalo Hotel; directions to the hotel will be available at the car rental desk.
We pride ourselves on over twenty years of providing the highest level of customer satisfaction and would very much appreciate your feedback on your experience with Excelon Travel Services. To help us continue to improve, please visit our Web site at www.excelonts.com and fill out our customer satisfaction survey.
Once again, thank you very much for your business.
Sincerely,
Janet S. Ono
Janet S. Ono
Customer Service Associate
Excelon Travel Services [br] Where will Mr. Mirza get directions?
选项
A、At the travel agency
B、At the Fritz Rentals desk
C、At the Mahalo Hotel
D、At Excelon’s Web site
答案
B
解析
directions意为“路线图”,第三段的最后提到了directions to…rental desk,意为“租车服务柜台会提供前往饭店的路线图”,故(B)为正确答案。available意为“可得到的,可用的”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4124264.html
相关试题推荐
Ourfuturewillbe______onwhatserviceswecanprovide.A、basicB、basedC、basin
TravelingandItineraryAtyourarrivaltoBuenosAire
TravelingandItineraryAtyourarrivaltoBuenosAire
It______thatthejewelshadbeenstolenbyatraveler.A、turnedoutB、turnedupC
ExcelonTravelServices,Inc.
SALESSTAFFWANTEDAtKellerTravel,webelieveo
GlobalTravelClubTo:CallcenteremployeesFrom:
GlobalTravelClubTo:CallcenteremployeesFrom:
_____ontheCaribbeanSea,CancunisfamousamongEuropeanandAmericantraveler
Low-costairlinesoffercheapertravel______thanrentingacarortakingatrai
随机试题
Wehaveacrisisonourhands.Youmeanglobalwarming?Theworldeconomy?No
Inthe1990s,MicrosoftInternetExplorerbattledNetscapeNavigatorinthe
Accordingtothenews,whoamongthefollowingwereNOTinvolvedinselectingth
开创品牌establishabrand
Whohassurvivedthecrash?[originaltext]TheFrenchjudgeinvestigatingthe
A—accountingprincipleB—assetC—borrowerD—capitalgainE—cashflowF—certifica
如图所示,结构由AB、BC、CE三杆铰接而成,A处为固定端,杆重不计,铰C上作用
胃肠减压的目的不正确的是A.吸出胃肠道的气体和液体,减轻腹胀 B.降低胃肠道的
案例十一: 下面是某求助者的WAIS-RC的测验结果 下列说法正
根据《企业职工伤亡事故分类》(GB6441)规定,下列事故诱因或致害物与事故类别
最新回复
(
0
)