首页
登录
职称英语
More Attention to Gyms or Libraries?1.目前很多高校重视体育馆的建设2.有人表示赞同,但也有人认为更应该重视图书馆的建设
More Attention to Gyms or Libraries?1.目前很多高校重视体育馆的建设2.有人表示赞同,但也有人认为更应该重视图书馆的建设
游客
2024-05-16
64
管理
问题
More Attention to Gyms or Libraries?
1.目前很多高校重视体育馆的建设
2.有人表示赞同,但也有人认为更应该重视图书馆的建设
3.我的看法
选项
答案
More Attention to Gyms or Libraries?
Nowadays, universities in growing numbers attach increasing importance to the construction of gyms on campus. Whether to invest equally in gyms as in libraries has aroused a heated discussion.
The significance of building a satisfactory gym lies in providing a good place where university students can not only do sufficient physical exercise but also participate in such group activities as playing football or volleyball. A strong body as well as sufficient spirit of cooperation proves to be of vital importance. Others, however, firmly hold that top priority should be given to the construction of a decent library. The library, in their opinion, is the place where university students can acquire a wide range of knowledge. Meanwhile, without a solid academic foundation, students would be unlikely to achieve success in the specialized field.
As for me, important as a library is, the significance of a gym cannot be neglected. To strike a balance between study and sports may be the only way for university students to enjoy a meaningful and enjoyable school life.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3601486.html
相关试题推荐
MoreAttentiontoGymsorLibraries?1.目前很多高校重视体育馆的建设2.有人表示赞同,但也有人认为更应该重视图书馆的建设
[originaltext]Quiet,please.MayIhaveallofyourattention?Weneedtog
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecoun
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecoun
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecoun
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecoun
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecoun
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecoun
AMOMENT’SINATTENTIONCAUSESACCIDENTSisaself-defeatingwarningbecause_____
AMOMENT’SINATTENTIONCAUSESACCIDENTSisaself-defeatingwarningbecause_____
随机试题
ChooseSIXanswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-H,nexttoQuest
A、Food.B、Healthcare.C、Cleaning.D、License.A本题考查细节。由句(10)可知,女士说养宠物最大的开支可能是食物。
【S1】[br]【S4】physician→physicians一致错误。此处many表示“许多”常用来修饰可数名词,而后面的and连接的两个词形式应该是一
Whohasitandwhodoesn’t?Andhowdothoseofuswithlessofitgetmore?
采用曼彻斯特编码技术,将一组数字数据0101001101编码为数字信号,下列所
2个月患儿,人工喂养,近2天口腔黏膜上出现白色乳凝块样物,不痛,用棉签不易拭去,
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
报检出口食品或食品添加剂,应提供《进出口食品标签审核证书》。()
根据世界银行对工程项目总建设成本的规定,下列费用应计入项目间接建设成本的有(
能够重复使用、可塑性好、容易封堵各种不规则形状孔洞的防火堵料是( )A.无机防
最新回复
(
0
)