首页
登录
职称英语
[originaltext] The World Health Organization (WHO) says more effort is neede
[originaltext] The World Health Organization (WHO) says more effort is neede
游客
2024-02-19
69
管理
问题
The World Health Organization (WHO) says more effort is needed to stop the trade in forged medicines. Acting as a coordinating authority on international public health, the United Nations health agency says countries must work together to fight the growing threat from drugs that are not what they seem. WHO officials discussed the problem during a recent high-level meeting in Rome. Delegates at the conference included representatives of government agencies, consumer groups and the drug industry. Forged medicines trick people into believing they are taking something that will make them well. Instead, it might make them sicker or even kill them. The World Health Organization says forged medicines are present in all countries. Experts point out the problem is worst in developing countries. Forged medicines are thought to represent 10 percent of drug sales worldwide. A group in the United States estimates that profits from forged drug sales will reach 75 billion dollars by 2010. The Center for Medicines in the Public Interest estimated the profits last year at almost 40 billion dollars. WHO official say identifying forged medicines is getting more difficult. Criminals are improving their methods. Representatives at the meeting in Rome agreed to creat e an international expert group. Among its duties, the new group will try to strengthen national laws and establish better systems to identify forged drugs.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. What did WHO officials discuss during a recent high-level meeting in Rome?
34. Where is the problem of forged drugs worst according to experts?
35. Why is it becoming increasingly difficult to identify forged medicine?
选项
A、The effects of the new drugs.
B、The growing demand for new drugs.
C、The attack in forged medicines.
D、The decreasing quality of medicine.
答案
C
解析
推断题。浏览选项可知,选项是四个标题式的短语,估计考查文章的中心内容。文章开头提到,世界卫生组织的官员最近在罗马举行的high-level meeting上讨论了the problem,结合上下文可知,the problem就是指努力打击the trade in forged medicines(假冒伪劣药品的贸易),各国要合作抵制the growing threat from drugs(假药的日益猖獗)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3465155.html
相关试题推荐
[originaltext]Haveyouevertraveledonanyofthegiantjetairplanes?If
[originaltext]Haveyouevertraveledonanyofthegiantjetairplanes?If
[originaltext][26]Whenmyhusbandwaspromoted,weputourhouseupforsa
[originaltext](W=BankclerkM=Man)W:Excuseme,sir,isthereaprobl
[originaltext](W=BankclerkM=Man)W:Excuseme,sir,isthereaprobl
[originaltext](W=BankclerkM=Man)W:Excuseme,sir,isthereaprobl
[originaltext]W:Hello,Mr.Cooper.[23]I’mLinaRedner,salesrepresentative
[originaltext]W:Hello,Mr.Cooper.[23]I’mLinaRedner,salesrepresentative
[originaltext]W:Mike,beforeIgoout,couldyougoovertheshoppinglistand
[originaltext]W:Mike,beforeIgoout,couldyougoovertheshoppinglistand
随机试题
[originaltext]W:Isthistherightlinetofileaclaim?M:Yeah.It’sth
Whenheappliedfora______intheofficeofthelocalnewspaperhewastoldto
Marysaidthatshewouldratherhavegoneforshoppingwithhercolleaguethang
______RiverflowsthroughNewYorkStateandintoNewYorkCity.A、TheMississipp
职业资格分别由国务院劳动、人事行政部门通过()等方式进行评价,对合格者授
开标应当在招标文件确定的提交投标文件截止时间的()进行。A.同一时间公开
在美术活动中,幼儿们都很用心地在作画、涂色,我来回巡视给个别幼儿辅导,突然张雨轩
道路旅客运输合同成立的时间以()为准。A:客运经营者售出车票 B:班车开始营运
企业取得的与资产相关的政府补助,在总额法下应当在购进资产时冲减相关资产账面价值。
正确的脑出血手术治疗适应证是( )。A.脑桥出血、额叶出血、严重脑室出血 B
最新回复
(
0
)