首页
登录
职称英语
Which of the following statements is true of "Earth’s Ozone Layer"? [br] [origi
Which of the following statements is true of "Earth’s Ozone Layer"? [br] [origi
游客
2023-12-25
59
管理
问题
Which of the following statements is true of "Earth’s Ozone Layer"? [br]
JB: After 30 years of steady decline, Earth’s ozone layer is thinner but seems to be stable. A ban on ozone-depleting CFCs is largely responsible. Computer modeling gives reason to hope for an almost full recovery of Earth’s ozone layer within 60 years. But this sort of modeling is difficult -- and its predictions aren’t iron-clad.
DB: And some models show the ozone layer could face a new threat -- from global warming. Drew Shindell, an atmospheric scientist at NASA’s Goddard Institute for Space Studies in New York City, talked with us about his computer models of climate.
Failure to find common economic ground came just weeks after voters in France and the Netherlands dealt, what some observers call, a lethal blow to the Union’s proposed new constitution. And they say the first casualty of Europe’s latest crisis is EU’s further expansion. For years, European Union’s enlargement was viewed as necessary for maintaining stability and prosperity of the Continent. Deeper political integration, promised by the new Constitution, was supposed to strengthen the bloc’s coherence. But many analysts say the process has met with unsustainable expenditures, institutional inefficiencies and an ever-expanding bureaucracy.
选项
A、All members of EU failed to find common economic ground.
B、EU’s further expansion caused the first casualty of Europe’s latest crisis.
C、People still think EU’s enlargement is necessary for maintaining stability and prosperity of the continent.
D、The process of deeper political integration for EU has encountered many problems.
答案
D
解析
这段文章的重点在于要对整篇文章进行语篇理解。考题要求对本文的主旨进行回答。因此考生要在整体把握的基础上,选择涵盖内容最广的选项,本题答案为d,“many problems”涵盖了全部信息。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3303113.html
相关试题推荐
InChina,thelocalgovernmentrequiredminingcompaniestosubmitstatementssh
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
随机试题
ConsiderationsofLearning-centeredTeachingI.IntroductionA.goal
QuestionnaireDesignI.Clarifyyourstudygoal—Writedownyourstudygoalbef
WhichofthefollowingitalicizedpartsisNOTanadverbialclauseofconcession
Whensheinterviewsteachingcandidates,principalLaurelTellerfavorsthe
可被氧化成亚砜或砜的为()A:酰胺类药物 B:胺类药物 C:酯类药物 D
在项目实施阶段和投产竣工阶段,投资目标计划值和实际值的比较主要包括( )。A:
癫痫大发作持续状态首选A.地西泮B.卡马西平C.苯妥英钠D.乙琥胺E.丙戊酸
对于获得知识的理解,认为主要有亲知、闻知和说知三种途径的我国古代思想家是( )
需要皮下注射的糖尿病治疗药物是A.阿卡波糖 B.二甲双胍 C.艾塞那肽 D
因窝工引起的设备费索赔,当施工机械是施工企业从外部租赁时,按照( )计算索赔费
最新回复
(
0
)