首页
登录
职称英语
How were the live US military officials killed? [originaltext] US military off
How were the live US military officials killed? [originaltext] US military off
游客
2023-11-22
76
管理
问题
How were the live US military officials killed?
US military officials in Iraq say five American marines were killed yesterday in Iraq’s Ambar Province. The five men were hit by a roadside bomb during combat operations in the desert region west of Baghdad. In the same region the bodies of 21 Iraqi men were also found, most of the men were killed with bullets to the head, but three were found decapitated. The men were in civilian clothing and it’s not clear whether they are the Iraqi soldiers who were kidnapped in the region as they were headed to Baghdad on leave. The violence took place in an area where US marines carried out two major operations last month. The area is strategically important because it includes the main road from Damascus Syria to Baghdad.
选项
A、They were killed with bullets to the head.
B、They were hit by a roadside bomb.
C、They were found decapitated.
D、They were kidnapped and then be killed.
答案
B
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。新闻中提到“The five men were hit by a roadside bomb during combat operations in the desert region west of Baghdad.”因此选项B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3209700.html
相关试题推荐
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:IfyoulookatanylistofNewYear’sresolutionsyouwouldn’t
[originaltext]M:IfyoulookatanylistofNewYear’sresolutionsyouwouldn’t
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
随机试题
Thechairmanofthecompanysaidthatnewtechniqueshad_____improvedtheirprod
[audioFiles]audio_eham_j11_001(20082)[/audioFiles]A、50dollars.B、15dollars.C
BywhomhasMichaelMoralesbeensparedthesecondtimeintwenty-fourhours?[b
IBMresearchersareattemptingtowarmuphuman-computerrelationships.For
AlthoughCoca-ColaCo:spentnearly$2billionlastyearadvertisingitsv
HowExerciseCouldLeadtoaBetterBrainA)
关于财务报表,下列说法不正确的是( )。A.财务报表主要包括资产负债表、利润表
根据下列资料回答问题。 若按2010年1-3月入境旅游人数排序,以下各项错
高通胀下的GDP增长将导致金融市场行情()。 A.上升B.下跌
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)