首页
登录
职称英语
According to the passage, the focus of young college students’ concerns about he
According to the passage, the focus of young college students’ concerns about he
游客
2023-11-02
74
管理
问题
According to the passage, the focus of young college students’ concerns about health is mainly on
(4)If you are a young college student, most of your concerns about your health and happiness in life are probably focused on the present. Basically, you want to feel good physically, mentally, and emotionally now. You probably don’t spend much time worrying about the distant future, such as whether you will develop heart disease, or cancer, how you will take care of yourself in your retirement years, or how long you are going to live. Such thoughts may have crossed your mind once in a while. However, if you are in your thirties, forties, fifties, or older, such health-related thoughts are likely to become increasingly important to you. Regardless of your age, you can make a number of important changes in your current lifestyle. That will help you feel better physically and mentally.(5)Recently researchers have found that, even in late adulthood, exercise, strength training with weights, and rational diet can help elderly individuals significantly improve their health and add happiness to their life.(6)We know much more about preventive health today than our parents and grandparents did in the past. We have the opportunity to avoid some of health problems that have troubled them. And this new knowledge can be transmitted to our children to help them become healthier than our generation.
选项
A、their present health condition.
B、their future health.
C、how to take care of themselves after retirement.
D、how long they are going to live.
答案
A
解析
语义理解题。由句(4)可知,年轻人更关注自己目前的健康状况,并不会为将来的健康状况及自己的寿命担忧。所以答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151573.html
相关试题推荐
HowmanypeoplewerekilledduringtheFriday’sbombattacksaccordingtothene
HowmanypeoplewerekilledduringtheFriday’sbombattacksaccordingtothene
Facingchildren’sproblemsinadjustingtocollege,someparentsseemto______.
Accordingtothepassage,thefocusofyoungcollegestudents’concernsabouthe
Accordingtothepassage,thefocusofyoungcollegestudents’concernsabouthe
Accordingtothepassage,thefocusofyoungcollegestudents’concernsabouthe
Thepassagemainlyaimsto______.[br][originaltext]Scientistshavecomeu
Thepassagemainlyaimsto______.[br][originaltext]Scientistshavecomeu
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[br][originaltext]Bef
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[originaltext]Before18
随机试题
【M1】Mr.JuddisNewBritain’spolicecommissionerfrom1981to1989andfrom
Theearthquakerefugeesare______forfoodandblankets.A、desirousB、ambitiousC、
Therehasbeena_______lackofcommunicationbetweenthemanagementandtheun
[originaltext]W:Peopleinallpartsoftheworldareobserving"NoTobaccoDay
C
阴寒内盛,阳气被遏,血行凝滞,其舌象表现是A.全舌青紫 B.舌有紫色斑点 C
疟疾检查的适宜采血时间错误的是A.恶性疟发作开始后任何时间B.间日疟发作后1小时
对慢性呼吸衰竭病人,为防止呼吸抑制.加重CO潴留,正确的给氧方式是A.持续低流量
国家对从事物业服务活动的企业实行( )制度。A.责任管理 B.资质管理
根据民事诉讼法和有关司法解释,当事人可以约定下列哪些事项?A:约定合同案件的管辖
最新回复
(
0
)