首页
登录
职称英语
The passage mainly aims to______. [br] [originaltext] Scientists have come u
The passage mainly aims to______. [br] [originaltext] Scientists have come u
游客
2023-11-02
79
管理
问题
The passage mainly aims to______. [br]
Scientists have come up with a theory for why time flies when you are having fun. Scans have shown that patterns of activity in the brain change depending on how we focus on a task. Concentrating on time passing, as we usually do when bored, will trigger brain activity which will make it seem as though the clock is ticking more slowly. A research result showed that a network of brain regions was activated when more subjects were paid attention to duration.(9)It is thought that if the brain is busy focusing on many aspects of a task, then it has to spread its resources thinly, and pays less heed to time passing. Therefore, time passes without us really noticing it, and seems to go quickly.
However, if the brain is not stimulated in this way, it concentrates its full energies on monitoring the passing of time.(10)This may make time seem to drag, but in fact it is probably a more accurate perception of reality. Indeed, the researchers found that the more volunteers concentrated on the duration of the images, the more accurate were their estimates of its duration. Lead researcher Dr. Jennifer Coull said many of the areas of the brain involved in estimating time were the same that played a key role in controlling movement, and preparing for action.
选项
A、benefits to the development of the brain
B、helps people reflect more of life
C、enables more time for the brain to rest
D、helps the brain get more accurate perception of the reality
答案
D
解析
语义理解题。由句(10)可知,当感觉时间过得慢时,大脑能够更准确地察觉现实。所以答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151549.html
相关试题推荐
Dynamicpicturesofthebraincouldshow______.[br][originaltext]ThePres
Dynamicpicturesofthebraincouldshow______.[br][originaltext]ThePres
Dynamicpicturesofthebraincouldshow______.[originaltext]ThePresident’
HowmanypeoplewereshotbytheMexicanpoliceofficers?[originaltext]Four
AfteranearthquakeinLosAngeles,youngpeople______.[br][originaltext]
AfteranearthquakeinLosAngeles,youngpeople______.[originaltext]Anear
Accordingtothenewsitem,the"talkingkitchen"can______.[originaltext](
Accordingtothepassage,thefocusofyoungcollegestudents’concernsabouthe
Accordingtothepassage,thefocusofyoungcollegestudents’concernsabouthe
Whatdoesthenewsitemmainlytalkabout?[br][originaltext](6)Theformer
随机试题
______doesnotbelongtoNewEngland.A、MaineB、VermontC、NewYorkD、RhodeIsland
______istheauthorofthefirstAmericanshortstoriesandfamiliaressaysand
FiveBadStudyHabitsIfyouhavepreparedforthetestsformanyhours,andyet
PASSAGETWOItwillmakethesestudentslacksupport.文章最后一段提到,艾拉-伯尼姆认为把精神健康有问题的学生
EffortstoProtecttheEnvironmentMostscientis
BonAppetiteA)Wealllovethefoodwegrowupo
[originaltext]In2012,theMangaloreCityCorporationbannedthemanufactur
沥青和水泥应以()为单位计量。A.千克 B.袋 C.立方米 D.平方
发热恶寒,口微渴的临床意义是()A.里热炽盛 B.外感风热 C.湿热内
沙保弱培养基常用于哪种微生物的培养A.病毒 B.细菌 C.真菌 D.螺旋体
最新回复
(
0
)