首页
登录
职称英语
After an earthquake in Los Angeles, young people______. [br] [originaltext]
After an earthquake in Los Angeles, young people______. [br] [originaltext]
游客
2023-11-02
79
管理
问题
After an earthquake in Los Angeles, young people______. [br]
An earthquake of magnitude 5. 1 shook the southeastern suburbs of Los Angeles on Friday, causing some damage, but no major injuries. Nerves were on edge as smaller aftershocks rumbled through the region.(6)At the Los Angeles County Emergency Operations Center, young people sort through supplies, the kind we should all have on hand for any disaster, from flashlights and batteries to emergency blankets. They are training with FEMA Corps, under the Federal Emergency Management Agency and the national service program AmeriCorps.
(7)Ongoing training at this hilltop command center also ensures coordination among emergency responders. L. A. County has 88 cities and scores of agencies, and Leslie Luke of the Office of Emergency Management said the region had to be ready for any kind of disaster.
选项
A、emergency disaster insurance
B、quick response to emergency
C、cooperation among agencies
D、rebuilding of the disaster regions
答案
C
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(7)可知,正在进行的训练保证了各个应急反应机构之间的协调能力。故C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151596.html
相关试题推荐
Whatisthenewsitemmainlytalkingabout?[br][originaltext]TheUnitedN
MichaelSchumachergotinjuredwhilehewas______.[originaltext](29)TheGer
Whyarethebeescalled"AfricanizedHoneyBees"?[br][originaltext]These
Whyarethebeescalled"AfricanizedHoneyBees"?[originaltext]Theseareth
Wecaninferfromthespeakerthat______.[br][originaltext]Today,Iwant
Wecaninferfromthespeakerthat______.[br][originaltext]Today,Iwant
Wecaninferfromthespeakerthat______.[originaltext]Today,Iwanttotal
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
随机试题
WhoisMr.Hamlin?[br][originaltext]Goodevening,everyone.I’mJoeHamlin,t
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry,Ido
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
ThePsychologyandPhysiologyofTakingRisksWhydoonlyso
USWhiteHousespokesmanTonySnowoncesentjournalistsdiggingfortheird
[originaltext]M:ProfessorJohnson’slectureissoboring.Idon’tthinkit’su
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
不参与三酰甘油消化吸收的是A.辅脂酶 B.磷脂酶A C.胆汁酸盐 D.脂蛋
患者女性,48岁。因大面积烧伤2周,伴感染性休克,护士在观察病情时发现其皮肤上有
关于商业银行同业拆借资金说法正确的是()。A.资金用于银行项目贷款业务 B.
最新回复
(
0
)