首页
登录
职称英语
[originaltext] As more women in the United States move up to the professiona
[originaltext] As more women in the United States move up to the professiona
游客
2023-09-05
75
管理
问题
As more women in the United States move up to the professional ladder, more are finding it necessary to make business trips alone. Since this is new for many, some trips are certainly in order. If you are married, it is a good idea to encourage your husband and children to learn to cook a few simple meals while you are away. They will be much happier and probably enjoy the experience. If you will be eating a good meal alone, choose good restaurants. In the end, they will be much better for your digestion. You may also find it useful to call the restaurant in advance and state that you will be eating alone. You will probably get better service and almost certainly a better table. Finally, and most importantly, anticipate your travel needs as a businesswoman; this starts with lightweight luggage which you can easily manage even when fully packed. Take a folding case inside your suitcase; it will come in extremely handy for dirty clothes, as well as for business documents and papers you no longer need on the trip. And make sure you have a briefcase so that you can keep currently-required papers separate. Obviously, experience helps, but you can make things easier on yourself from the first by careful planning, so that right from the start you really can have a good trip!
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. Who is the speaker’s intended audience?
27. Why is lightweight luggage important for the traveling businesswoman?
28. Where would this passage most likely appear?
选项
A、Husbands and children of working women.
B、Working women who have no time for cooking.
C、Hotel personnel who must attend to working women.
D、Working women who must travel on their own.
答案
D
解析
短文首句即验证了听前预测,接着提出了短文的主题make business trips alone,由此可知,短文的目标听众是需要单独出差的职业女性,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2988225.html
相关试题推荐
TheWhiteHouseistheofficialresidenceofthePresidentoftheUnitedSt
TheWhiteHouseistheofficialresidenceofthePresidentoftheUnitedSt
TheWhiteHouseistheofficialresidenceofthePresidentoftheUnitedSt
TheWhiteHouseistheofficialresidenceofthePresidentoftheUnitedSt
TheWhiteHouseistheofficialresidenceofthePresidentoftheUnitedSt
[originaltext]ThegoldengatebridgejoinsthebeautifulcityofSanFranc
[originaltext]ThegoldengatebridgejoinsthebeautifulcityofSanFranc
[originaltext]ThegoldengatebridgejoinsthebeautifulcityofSanFranc
[originaltext]W:Mr.Gordon,couldyougivethelistenerssomeideaofhowthis
[originaltext]M:Now,firstofall,let’sintroduceMrs.Koop.(19)Sheisone
随机试题
工艺美术artsandcrafts
Couldthereasonfortheworld’seconomicmisfortunesallcomedowntofinge
Yearsago,doctorsoftensaidthatpainwasanormalpartoflife.Inpartic
Completethesummarybelow.ChooseONEWORDONLYfromthepassageforeachanswe
[originaltext]M:HowlongwillyoustayatLondon?W:Ihadplannedtostaythe
下列()基土不能作为建筑物的填土。A.砂土 B.粉土 C.黏性土 D.
婴儿(1岁)服用的中药煎出量是A.10?20ml B.21?30ml C
肝硬化严重腹水患者应给予的饮食是A、低脂饮食 B、要素饮食 C、高蛋白饮食
下列属于社区照顾模式中社会工作者的工作对象的有()。A.老人 B.孕妇
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
最新回复
(
0
)