首页
登录
职称英语
Camille and Mike Geraldi are married and live with their children near Miami
Camille and Mike Geraldi are married and live with their children near Miami
游客
2025-07-31
20
管理
问题
Camille and Mike Geraldi are married and live with their children near Miami, Florida in the U.S.A. Mike is a doctor. Camille is a housewife and former nurse. They sound like an average family. In some ways they are, but in many ways they are not.
Tile average family in the U.S. has two or three children. The Geraldis have seventeen children. That is not all. Fifteen of these seventeen children are adopted children between the ages of one and nine. Each of the adopted children has a severe physical or mental disability (丧失能力).
A day with the Geraldi family is not average. Camille wakes up before dawn. She and three helpers wake, wash, dress, and feed the seventeen children. After breakfast, eleven of the children go to special schools. At 7:30, Camille takes a nap for two hours. When she wakes up at 9:30, she feeds and plays with the children. Camille cooks dinner before Mike comes home from work. Mike cleans up after dinner.
Camille is busy even at night. She often wakes up to take care of the children who need her. She almost never has a full night’s sleep.
Camille and Mike try to plan time for each other. Every Wednesday, they have a lunch "date" and every other Saturday, they go away by themselves for the day.
Camille says, "It fulfills me to help these children. It makes our life full." Camille loves her life. She looks at other people and thinks, "What a dull life they have."
In many ways, the Geraldis are not an average family. However, in some ways, they are. Like most families, they laugh and cry together and love each other a lot.
选项
A、Dull.
B、Full.
C、Small.
D、Strange.
答案
B
解析
本题可参见文章倒数第二段It makes our life full.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4184597.html
相关试题推荐
Whatdoestheauthorthinkofthefamily?[br]Howmanychildrenamadopted?A、2
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrown-upsandoldpeoplewish
Peoplewouldstopfeelinguneasywhenrealisingthatthechildrenthey’retalkin
Peoplewouldstopfeelinguneasywhenrealisingthatthechildrenthey’retalkin
Howmanytimeshavethedoctorstestedthechildrenforfiveyears?[br]Abest
Howmanytimeshavethedoctorstestedthechildrenforfiveyears?[br]Whicho
ItishopedthatROSLAwillgiveallchildren______.[br]Manychildrenleaves
ItishopedthatROSLAwillgiveallchildren______.[br]Peoplewouldliketo
Sincehischildrenhaveallgrownup,hehasnothingnow.A、toworryaboutB、worr
Iftelevisionis______attractivetochildrenthanbooks,whyshouldwefighti
随机试题
Itisnaivetoexpectthatanysocietycanresolveallthesocialproblemsitis
Therearefivebasicfunctionsofanewspaper:toinform,toreview,topers
BeautyIsMeaningless Ayoungmanseesasunsetand,unab
Theword"open"isreallyusedalot.You’veprobablyheard"openup"inman
下列各项中,属于速动资产的有( )。[2010年中级真题]A.存货 B.应收
2006年9月20日,日本内阁官房长官()在自民党总裁选举中获胜,他将出任下届
这里被称为象牙塔,知识和文化在这里___,理想主义在这里___,这里是人类精神和
下列关于GDP变动和证券市场走势关系的分析,错误的是()。A:持续、稳定、高速的
A.散发 B.暴发 C.流行 D.大流行 E.大暴发某病发病率水平超过该
( )广播呼叫的呼叫优先级别是最高级。A.消防紧急 B.多媒体 C.催促
最新回复
(
0
)