首页
登录
职称英语
How often one hears children wishing they were grown-ups and old people wish
How often one hears children wishing they were grown-ups and old people wish
游客
2025-07-31
34
管理
问题
How often one hears children wishing they were grown-ups and old people wishing they were young again. Each age has its pleasures and its pains, and the happiest person is the one who enjoys what each age gives him without wasting his time in useless regrets.
Childhood is a time when there are few responsibilities (责任) to make life difficult. If a child has good parents, he is fed, looked after and loved, whatever he may do. It is impossible that he will ever a gain in his life be given so much without having to do anything in re turn. What’s more, life is always giving new things to the child things that have lost their interest for older people because they are too well-known. But a child has his pains: he is not so free to do what he wishes to do; he is repeatedly (反复地) being told not to do some thing, or being punished for what he has wrongly done.
When a young man starts to earn his own living, he can no longer expect others to pay for his food, his clothes, and his room, but has to work if he wants to live comfortably. If he spends most of his time playing about in the way that he used to as a child, he will go hungry. And if he breaks the laws of society as he used to break the laws of his parents, he may go to prison. If, however, he works hard, keeps out of trouble and has good health, he can have the great happiness of building up for himself his own position in society.
选项
A、only children are interested in life
B、a child is always loved whatever he does
C、life for a child is fairly easy
D、if much is given to a child, he must do something in return
答案
C
解析
概括第二段的开头三句就可以得出答案。A、B、D都违背了作者在本段所说的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4184067.html
相关试题推荐
Whatdidpeopleoncethinkaboutlightning?[br][originaltext]Intheearli
Whatdidpeopleoncethinkaboutlightning?[br][originaltext]Intheearli
Whatdidpeopleoncethinkaboutlightning?[originaltext]Intheearliestti
FromMondayuntilFridaymostpeoplearebusyworkingorstudying,butinth
Wimbledonisknownallovertheworldas______.[br]WhatmadeBritishpeopleh
LocatedintheLiangmaheareainBeijingwhereforeignbusinesspeoplegathe
Readingnewspapercanoffermostpeople______.[br]Whatcanyoulearnfromthe
Readingnewspapercanoffermostpeople______.[br]Theunderlinedword"elemen
Whydopeoplereadthenewspaper?Somepeoplereaditforentertainment;the
CamilleandMikeGeraldiaremarriedandlivewiththeirchildrennearMiami
随机试题
Itisnaivetoexpectthatanysocietycanresolveallthesocialproblemsitis
Therearefivebasicfunctionsofanewspaper:toinform,toreview,topers
BeautyIsMeaningless Ayoungmanseesasunsetand,unab
Theword"open"isreallyusedalot.You’veprobablyheard"openup"inman
下列各项中,属于速动资产的有( )。[2010年中级真题]A.存货 B.应收
2006年9月20日,日本内阁官房长官()在自民党总裁选举中获胜,他将出任下届
这里被称为象牙塔,知识和文化在这里___,理想主义在这里___,这里是人类精神和
下列关于GDP变动和证券市场走势关系的分析,错误的是()。A:持续、稳定、高速的
A.散发 B.暴发 C.流行 D.大流行 E.大暴发某病发病率水平超过该
( )广播呼叫的呼叫优先级别是最高级。A.消防紧急 B.多媒体 C.催促
最新回复
(
0
)