首页
登录
职称英语
What is the father interested in? [originaltext] Well, I got this as a presen
What is the father interested in? [originaltext] Well, I got this as a presen
游客
2025-07-28
23
管理
问题
What is the father interested in?
Well, I got this as a present from my father when I was 14. And I like it very much. But my family thought I might lose my interest soon, and then I went off the idea. Mum doesn’t believe there will be any money in it, but Dad is quite interested because besides football it’s the only thing I can talk to him about at the moment. If you’re not going to make the effort to practice it, no one is ever going to be interested in you. I think one of the reasons you see few people playing in concerts is that they are not willing to do all that work.
选项
A、Singing and dancing.
B、Gift-making.
C、Football.
答案
C
解析
题干问:“父亲对什么感兴趣?”独白中提到Dad is quite interested because besides football it’s the only thing I can talk to him about at the moment. 所以“父亲对足球感兴趣”符合题意。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4180360.html
相关试题推荐
Howdidthemanfeelaboutthehotelonthefirstday?[originaltext]Lastmo
Whatisthefatherinterestedin?[br][originaltext]Well,Igotthisasa
Whatisthefatherinterestedin?[originaltext]Well,Igotthisasapresen
Wheredoestheconversationtakeplace?[br][originaltext]M:Iwanttosendth
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]M:Nowthatthey’vesound-proofed
Whenwillthemanbeginhisbirthdayparty?[br][originaltext]M:Hello.Ihave
Whenwillthemanbeginhisbirthdayparty?[br][originaltext]M:Hello.Ihave
Whenwillthemanbeginhisbirthdayparty?[originaltext]M:Hello.Ihaven’tse
Wheredoestheconversationtakeplace?[br][originaltext]M:Thatwasn’tabad
Wheredoestheconversationtakeplace?[br][originaltext]M:Thatwasn’tabad
随机试题
【B1】[br]【B3】A、blackB、longC、oldB本题考查词义辨析。这里讲的是街道的长度,所以答案为B。
LUSTROUS:BURNISH::A、explicit:calibrateB、transparent:chafeC、pure:refin
Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocampus,saidatearf
()youdisagreewithher,herideaisstillworthconsidering.A、EvenifB、Ifonl
质量为m的物体以初速度v0在粗糙的平面上滑行,当物体滑行一段距离s0后速度变为v
髋关节可抗大阻力做全范围外展运动则髋外展肌群肌力为LovettA.5级 B.4
Australiahasverystrictlawsrelating
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
共用题干 张某购买一套商品住宅,成交价格为100万元,首期付款为房价的30%,
(2017年真题)一定时期内流通中所需要的货币量与()。A.商品价格总额成
最新回复
(
0
)