首页
登录
职称英语
Do you like to eat out? Do you like to eat quickly? Do you like inexpensive
Do you like to eat out? Do you like to eat quickly? Do you like inexpensive
游客
2025-07-25
19
管理
问题
Do you like to eat out? Do you like to eat quickly? Do you like inexpensive food? Some people go to fast-food restaurant for these reasons. In the past, people usually went to diners — a small restaurant — for these reasons. In fact, many people in the States go to diners today for the same reasons.
A man named Walter Scott had the first "diner" in 1872. It wasn’t really a diner. It was only a food cart. People on the street walked up to the cart to buy food. These carts served late night workers who wanted a cup of coffee and a late-night meal. The meal was a sandwich or boiled eggs. In 1887, Samuel Jones built the first diner big enough to allow the customers to come inside. However, they did not sit down. Later, people built diners with counters and stools, and people sat down while they ate.
Before long, many diners stayed open around the clock. In other words, people were able to eat in diner at any time. Diners changed in other ways, too. The original menu of sandwiches and coffee became bigger. It included soup, favorite dishes, and a breakfast menu. In addition, diners soon became permanent buildings. They were no longer carts on wheels.
Diners today look similar to the diners of the early 1900s. They are usually buildings with large windows. Inside, the diners have shining counters with stools, booths, and tables and chairs. People can eat all three meals in a modern diner. Today, many people eat in fast-food restaurants such as McDonald’s and Burger King. However, the diner remains an American tradition, and thousands of people still enjoy eating there. It was popular a century ago, and it is still popular today. [br] What does "round the clock" mean (lst sentence in paragraph 3)?
选项
A、The diners serve customers half a day.
B、The diners serve customers at certain hours.
C、The diners serve customers 24 hours a day.
D、The diners serve customers only on weekdays.
答案
C
解析
本题为词意辨析题。第三段出现“round the clock”之后作者马上解说 “In other words,people were able to eat in diner at any time”可以断定 “round the clock”表示at any time,表示小餐馆不打烊。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4176574.html
相关试题推荐
Carsmovedveryslowlyinthe1920s,butthey______movemorequicklythanin191
Carsmovedveryslowlyinthe1920s,butthey______movemorequicklythanin1
Doyouliketoeatout?Doyouliketoeatquickly?Doyoulikeinexpensive
Doyouliketoeatout?Doyouliketoeatquickly?Doyoulikeinexpensive
______thetemperaturegoingdownsoquickly,Idon’tthinkweareabletogoon
Theaimoftheteacheristogethispupilsasquicklyaspossibleovertheperi
Theaimoftheteacheristogethispupilsasquicklyaspossibleovertheperi
Whydidthespeakeraskthepeopletoleavethebuildingasquicklyaspossible?
Iquicklyansweredyourletter,for,ifIdelayed,you______Iwasnotconcerne
Carsmovedveryslowlyinthe1920s,butthey______movemorequicklythanin1
随机试题
Lookatthefollowingpeopleandlistofstatementsbelow.Matcheachpersonwit
Signhasbecomeascientifichot【C1】______.【C2】______inthepast20yearsha
[originaltext]W:Showmeyourlicenceplease?M:Whatisthematter?DidIdos
Atpresentcompaniesandindustriesliketosponsorsportsevents.Tworeason
Thelongyearsoffoodshortageinthiscountryhavesuddenlygivenwaytoa
企业成功的关键为消费者提供所需是每一个企业成功的关键。为此,企业需要为如何吸引并留住客户制定计划。影响
It'snosecretthatmostofusdon'tget
渤海湾湿地资源丰富,是候鸟红腹滨鹬迁徙途中最重要的营养补给站,21世纪以来,其全
加入硫酸产生荧光的是A.地西泮B.氯丙嗪C.硫酸奎宁D.硫酸阿托品E.异烟肼
倾听时容易出现的错误包括()。多选A.做结论过于谨慎 B.不作道德判断
最新回复
(
0
)