首页
登录
学历类
It's no secret that most of us don't get
It's no secret that most of us don't get
最全题库
2022-08-02
69
问题
It's no secret that most of us don't get enough sleep and suffer for it.If you're between the ages of 16 and 64,1 don't get seven to nine hours ofsleep per night,your logical 2,executive function,attention,and mood can be impaired.3,severe sleep deprivation can lead to depression,anxiety,and 4 ofparanoia(妄想症).In the long run,sleep deprivation is a main 5 to the nsk ofdementia and Alzheimer's disease.6,one group that doesn't need to heed these warnings i.s executives.In our 7 of 35,000 leaders and interviews with 250 more,we found that the more seruor a person's 8 is,the more sleep they get.There are tw0 9 explanations for this.Either senior executives,with the help of_10 and hard-working middle managers,do less and take more time for sleep.Or senior executives have had the 11 and discipline throughout their career to get enough sleep and 12 maintain a high performance level without 13.Our conclusion is that the latter is the 14."Sleep has always been foundational for my performance,"Cees't Hart,president and CEO of Carlsberg Group,shared with us."And 15 to perform in a way that is required by my current job,I need seven hours of sleep,every night.Of course,with 16 travel and work commitments,sometimes this is 17,and when that happens,it comes with a cost.When I sleep less,I perform less."18,our data found that 68%ofnon-executive leaders get five to seven hours of sleep per night.When there are not enough hours in the day,they 19 some from the night.Many leaders stay up late to catch up on email or other tasks.According to our research,this tendency is widespread,20 gender.11选?A.knowledgeB.intrigueC.wisdomD.talent
选项
A.knowledge
B.intrigue
C.wisdom
D.talent
答案
C
解析
名词辨析题。根据句意,或者,高管们在整个职业生涯中都有足够的和自律,来获得充足的睡眠。该句是说高管们有足够的智慧可以平衡工作与睡眠,故C项为正确选项。【干扰排除】A项knowledge“知识”,侧重于通过学习而获得的技能和知识,有足够的技能和知识也不一定就能保证很好的工作效率及睡眠;B项intrigue“阴谋,诡计”与原文不符;D项talent“天资,天赋”,侧重于先天的一种能力,不符合原文语境。故均排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/xueli/2699324.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
It'snosecretthatmostofusdon'tget
It'snosecretthatmostofusdon'tget
It'snosecretthatmostofusdon'tget
It'snosecretthatmostofusdon'tget
It'snosecretthatmostofusdon'tget
It'snosecretthatmostofusdon'tget
It'snosecretthatmostofusdon'tget
It'snosecretthatmostofusdon'tget
It'snosecretthatmostofusdon'tget
It'snosecretthatmostofusdon'tget
随机试题
Thisisthe(twin)______room.twins’本题考查复数名词所有格的表示方法。根据句意,这应是这对双胞胎的房间,故应用twins
Bookspossessanessenceofimmortality.Theyarebyfarthemostlastingpr
Therearetwoapproachestotranslating:first,youstarttranslatingsenten
AsthenumberofChinesepeopleowningprivatecarsisexpectedtocontinuou
在施工用地范围内,将各项生产、生活设施及其他辅助设施进行规划和布置,满足施工组织
违反《中华人民共和国特种设备安全法》规定,造成人身、财产损害的,依法承担(
临床上用20%甘露醇溶液降低颅内压正确的输液方法是A.15~30分钟内静滴完25
在工程建设中,( )对其自行选择设计、施工单位发生的质量问题承担相应责任。
下列关于内框架承重体系的特点,哪些是正确的?()A.墙和柱都是主要承重构件
把150个观察单位先编号,然后每隔若干个单位抽取一个单位进行调查,例如对尾数为7
最新回复
(
0
)