首页
登录
职称英语
Lately I have been noticing the great number of electrical appliances (电器) o
Lately I have been noticing the great number of electrical appliances (电器) o
游客
2025-07-25
35
管理
问题
Lately I have been noticing the great number of electrical appliances (电器) on the market. It seems to me that there are (36) now than a few years ago. I’ m not really (37) why this is so; (38) I do have (39) ideas. The first is that we are just too (40) to do things by hand (41) . For every little job we once had to do there is now a (42) . The second is that electrical appliance companies are just trying to make (43) out of people’s laziness.
(44) all of these electrical appliances around for us to use now, I (45) how I would have lived fifty years ago. (46) , how would I have cleaned my floor? I guess I could have (47) one of those things called a "broom", which I (48) see now.
I’m not trying to say I don’t (49) electrical appliances; I certainly (50) . It is hard for me to imagine (51) I would do without my hair dryer! (52) , I do think a lot of modem appliances are needless and (53) may become even lazier by using them. (54) we’ll have a catastrophic(灾难的) electric failure some day and (55) just how much we really have been depending on our electrical appliances! [br]
选项
A、fewer
B、too many
C、more
D、no more
答案
C
解析
考查比较级。本题较为容易,一是短文第一句中即有the great number(数量巨大)一处,说明电器数量多;二是空格后有一个than提示要用比较级。结合这两者即可知,正确答案是[C]。其余三项中,[A]、[D]两项是否定义,与短文第一句的意思不符;而[B]项则不是比较级。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4175247.html
相关试题推荐
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)o
随机试题
【B1】[br]【B3】A、blackB、longC、oldB本题考查词义辨析。这里讲的是街道的长度,所以答案为B。
LUSTROUS:BURNISH::A、explicit:calibrateB、transparent:chafeC、pure:refin
Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocampus,saidatearf
()youdisagreewithher,herideaisstillworthconsidering.A、EvenifB、Ifonl
质量为m的物体以初速度v0在粗糙的平面上滑行,当物体滑行一段距离s0后速度变为v
髋关节可抗大阻力做全范围外展运动则髋外展肌群肌力为LovettA.5级 B.4
Australiahasverystrictlawsrelating
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
共用题干 张某购买一套商品住宅,成交价格为100万元,首期付款为房价的30%,
(2017年真题)一定时期内流通中所需要的货币量与()。A.商品价格总额成
最新回复
(
0
)