首页
登录
职称英语
Centuries ago, mountains were thought to be the home of evil spirits, it was
Centuries ago, mountains were thought to be the home of evil spirits, it was
游客
2025-07-24
18
管理
问题
Centuries ago, mountains were thought to be the home of evil spirits, it was not until 200 years ago that men began to climb the highest peaks (山峰).
At first, men climbed alone or with one or two friends. However, as men climbed higher and more dangerous mountains a team who could work together became very important.
Climbing a giant mountain takes weeks and even months. The men must set up many camps as they climb upward. The climbers must take tons of supplies with them. They need food, warm clothes, and tanks of oxygen (氧气).
In 1950, a team of men from England set out conquering (征服) Mt. Everest. They had to plan carefully. As yet, no man had been able to reach the top.
Mt. Everest was far away from highways and railroads. Men from the neighboring country of Nepal joined the mountain-climbing party. They would help carry the needed supplies through the mountains. Each man could carry 250-pound pack. The people of Nepal had carried goods across those mountains for centuries. A helper who took packs to the highest peeks earned the name "tiger".
Together, the helpers and climbers worked their way up Everest. At last, two climbers went ahead. They pushed on to the top. The highest mountain in the world had been conquered. [br] Men were once afraid to climb high mountains because they thought ______.
选项
A、they would feel too lonely in the mountains
B、there were evil spirits living there
C、high mountains were filled with tigers
D、they were too high mid too far away for them to reach or climb
答案
B
解析
文章的开头就提到“Centuries ago, mountains were thought to be the home of evil spirits. It was not until 200 years ago that men began to climb the highest peaks.”由此可以很容易地看出正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4174538.html
相关试题推荐
Centuriesago,mountainswerethoughttobethehomeofevilspirits,itwas
Centuriesago,mountainswerethoughttobethehomeofevilspirits,itwas
Itwasnot______manycenturieslaterthatthescienceofmap-makingwasplacedo
"Ican’tgoanyfarther,"JohnSmiththought."ImustgetarestbeforeIgo
Thehighestpointoftheearthisthepeakof______Himalayamountains.A、/B、aC、
Whathadthewomanthoughtbefore?[br][originaltext]W:Yourcleanshirtsare
Whathadthewomanthoughtbefore?[originaltext]W:Yourcleanshirtsarehangin
Youshouldkeep______yourspiritsandyouwillhavecouragetodoit.A、atB、onC
Inthosedaysshewasalwayslostinthought,sothatshehadtobecalledthree
60%ofthose____intheresearchthoughtthenoiselevelsofthetraffichadin
随机试题
Lookatthefollowingpeopleandlistofstatementsbelow.Matcheachpersonwit
Signhasbecomeascientifichot【C1】______.【C2】______inthepast20yearsha
[originaltext]W:Showmeyourlicenceplease?M:Whatisthematter?DidIdos
Atpresentcompaniesandindustriesliketosponsorsportsevents.Tworeason
Thelongyearsoffoodshortageinthiscountryhavesuddenlygivenwaytoa
企业成功的关键为消费者提供所需是每一个企业成功的关键。为此,企业需要为如何吸引并留住客户制定计划。影响
It'snosecretthatmostofusdon'tget
渤海湾湿地资源丰富,是候鸟红腹滨鹬迁徙途中最重要的营养补给站,21世纪以来,其全
加入硫酸产生荧光的是A.地西泮B.氯丙嗪C.硫酸奎宁D.硫酸阿托品E.异烟肼
倾听时容易出现的错误包括()。多选A.做结论过于谨慎 B.不作道德判断
最新回复
(
0
)