首页
登录
职称英语
An English tourist found that he had only enough money in his pocket to buy the
An English tourist found that he had only enough money in his pocket to buy the
游客
2025-07-04
23
管理
问题
An English tourist found that he had only enough money in his pocket to buy the ticket. As he knew that it took only two days to go back to England he decided to spend the two days without having meals. So he bought the ticket and got on the ship. He dosed his ears to the sound of the lunch bell. When dinner time came, be refused to go to the dining hall, saying that he didn’t feel well. The next morning he didn’t go to breakfast and lunch. At dinner time be was so hungry that he could not stand(忍受)it any longer. "I’m going to eat, "be said, "even if they throw me into the sea."
At dinner he ate everything the waiter put out in front of him and got ready for the coming quarrel(争吵). "Bring me the bill(账单), "he said.
"The bill, sir?" said the waiter.
"Yes, "answered the tourist.
"There isn’t any bill, "was the answer." On the ship meals are included in the money for the ticket. "
选项
A、he wanted to be thinner
B、he didn’t feel well
C、he had no money for food
答案
C
解析
根据第一段的第一句话,可知这个游客之所以两天没吃饭,是因为他没有足够多的钱买食物。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4146080.html
相关试题推荐
EnglishnamesandChinesenamesarequitedifferentinsome【B1】ways.MostEnglis
【B1】[br]【B9】A、pocketsB、mouthC、bagsA由the的提示,空格应该填入一个前文提到的某个名词。所以排除wants。而根据
Thebookis______agreathelptoEnglishlearners.A、thought(认为,考虑)tobeB、th
InAmericanhighschools,moststudents【B1】English,science,mathandhistory(
IhavetoworkharderatEnglishthisterm(学期,条件).Yes,______.A、dopleaseB、you
Heknows______Englishnow.A、quiteafewB、afewC、alittleCafew修饰可数名词。alit
Thetouristdecidedtohavenomealsthesetwodaysbecause______.[br]Heate
Thetouristdecidedtohavenomealsthesetwodaysbecause______.[br]Thene
Mysisterisn’t______togotoschool.A、oldenoughB、enoughyoungC、enoughold
Thereareaboutfivethousandlanguagesintheworld.[br]Englishiseasierfor
随机试题
Whenitcomestoeducation,________________________(多数人都认为教育是终生学习).themajori
[originaltext]Ourcultureisconcernedwithmattersofself-esteem.Self-re
BigBlundersfromBigBusinessesInternatio
EveryyearmillionsofcandidatesattendtheNationalCivilServantExam,so
Historically,dictionarieshavebeenthoughtofasdullandmechanicalwhich
患者,女,33岁。右上腹痛3天,持续性疼痛,伴右肩不适、疼痛,伴恶心、发热,查体
某中学的于老师作为一名班主任,每天要管理的事情很多,经常感到分身乏术,真希望有个
某4人专业工作队完成一工作量为100的施工段,当每一工日完成的计划产量为5时,其
下列关于侦查行为的表述,不正确的有:A.在侦查过程中,逮捕必须有证执行 B.在
根据企业所得税法律制度的规定,在中国境内未设立机构、场所的非居民企业取得的来源于
最新回复
(
0
)