首页
登录
职称英语
One day Henry was asked to go to a big dinner party by a rich mail. He was w
One day Henry was asked to go to a big dinner party by a rich mail. He was w
游客
2025-06-29
20
管理
问题
One day Henry was asked to go to a big dinner party by a rich mail. He was wearing old clothes and went to the rich man’s house. When he got there, nobody came out to meet him and nobody gave him a seat at a table. Then Henry went back home, and put on his best clothes, and came back to the party. The rich man and the people at the party got up at once and came to meet him. The rich man was very kind to him and took him to the best table, gave him a good seat and the best food.
Henry took off his coat, put it in front of the food and asked, "Eat, my dear coat!"
The other people were surprised and said, "What are you doing?" Henry answered, "I was asking my coat to eat. When I was wearing my old clothes, nobody looked at me or gave me any food or drink. Then I went home and came back in these fine clothes, and everything changed. You gave me these things for my clothes, not for me." [br] Henry went back home to put on his best clothes.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
A
解析
亨利回家的目的是穿上他最好的衣服。短文中有“Then Henry went back home, and put on his best clothes, and came back to the party.”“然后,亨利回家了,穿上他最好的衣服,又回到了晚餐会。”因此,此句符合原文,正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4139303.html
相关试题推荐
OnedayHenrywasaskedtogotoabigdinnerpartybyarichmail.Hewasw
OnedayHenrywasaskedtogotoabigdinnerpartybyarichmail.Hewasw
—Wouldyouliketocometodinnertonight?—I’dliketo,______I’mtoobusy.A、b
ManyfriendscametoDavid’shouse______dinnerintheevening.A、forB、toC、wit
AfterdinnerTeddyclearedthetablebutforgot______thefloor.A、aboutcleaning
Iopenedthedoorandletthechildrenin______dinnerwasready.A、whenB、though
Ifyou’reinvitedtoafriend’shomefordinner,keepinmindtheserulesto
Ifyou’reinvitedtoafriend’shomefordinner,keepinmindtheserulesto
Ifyou’reinvitedtoafriend’shomefordinner,keepinmindtheserulesto
Onceuponatime,agreatboxer,TickBlack,toarestaurant【C1】______dinner
随机试题
DoesthewomanlikeTom?[br][originaltext]M:Idon’tlikeTom.Heisveryrud
Shedroppedhervoiceasshestartedto______thatshehadfalleninlovewithth
Late-eighteenth-centuryEnglishculturalauthoritiesseeminglyconcurredthatwo
TodaythewriterHansChristianAndersenisknownasawriterofstoriesfor
5岁女患者,车祸头部受伤,伤后即昏迷,入院后查体:中度昏迷,右侧瞳孔散大,光反射
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
经过50多年的发展,我国台湾地区资本市场建立起由“证券交易所集中市场—上柜市场—
要求教师在组织幼儿进行身体锻炼活动时,合理安排以及注意调节幼儿身体和心理所承受的
下述关于行业的实际生命周期阶段的说法中,正确的有()。A:随着行业兴衰,行业的市
开展安全预评价工作,是贯彻落实()方针的重要手段。A.“质量第一,信誉至上”
最新回复
(
0
)