首页
登录
职称英语
An allowance (零花钱) is an important tool for teaching kids how to budget, sav
An allowance (零花钱) is an important tool for teaching kids how to budget, sav
游客
2025-03-18
61
管理
问题
An allowance (零花钱) is an important tool for teaching kids how to budget, save and make their own decisions. Children remember and learn from mistakes when their own dollars are lost or spent foolishly.
How large an allowance is appropriate? Experts say there is not a right amount. Actual amounts differ from region to region, and from family to family.
To set an appropriate allowance for your child, work up a weekly budget. Allow for entertainment expenditures such as movies and snacks (快餐). Next, include everyday expenses such as lunch money, bus fare, school supplies. "If you make the child responsible for these bills," says Josephine Swanson, a consumer specialist, "he or she will learn to budget for necessary expenditures. "
Finally, add some extra money to make saving possible. If you can, keep your child’s allowance in line with that of his friends. A child whose purchasing power falls away below his peers’ can feel left out.
It can be tough, but avoid excusing your children when they make a mistake with their allowance. When Brooke Stephens was ten and growing up in Jacksonville, her mother gave her $ 5 a week, $ 1. 75 of which was for bus fare and lunch. "If you lose your money," Brooke’s mother told her, "you walk home. "
One week the girl spend all her allowance in a candy store; then she called home for a ride. "Mom made me walk home," recalls Stephens, now a financial planner in Brooklyn. "At first I was angry. But I finally realized that she was trying to teach me an important lesson. "
Experts advise that an allowance should not be tied directly to child’s daily chores (家庭杂务). Kids should help around the house not because they get paid for it but because they share responsibilities as members of a family. You might, however, pay a child for doing extra jobs at home, that can develop his or her initiative. [br] Why does the author mention Brooke Stephens?
选项
A、To question the opinion about pocket money.
B、To compare Stephens with other financial experts.
C、To explain that parents should be strict when children are developing good habits about money.
D、To suggest that pocket money is useless in developing a child’s sense of responsibility.
答案
C
解析
本题问作者为什么提到了布鲁克·斯蒂芬斯。仔细阅读一下文章第五段和第六段内容,作者以布鲁克·斯蒂芬斯为例,讲述在她小的时候母亲给她了一定量的零花钱,一周5美元,包括1.75美元的车费和午餐费,并告诉她如果把钱丢了,就得走着回家。有一周她把所有的零花钱都买了糖果,结果打电话回家想让妈妈开车来接她,但她妈妈坚持让她走回家。小女孩起初很生气,但后来终于意识到妈妈是想让她吸取教训。从这个事例可以看出作者是为了证明虽然对孩子花钱管理严格一些,不原谅孩子乱花钱很难,但一定要坚持,使孩子培养出好的花钱习惯。因此,本题的正确答案应是C“在培养孩子好的花钱习惯时,父母应该严格一些”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4002808.html
相关试题推荐
Anallowance(零花钱)isanimportanttoolforteachingkidshowtobudget,sav
Anallowance(零花钱)isanimportanttoolforteachingkidshowtobudget,sav
Anallowance(零花钱)isanimportanttoolforteachingkidshowtobudget,sav
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogr
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogr
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogr
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogr
Althoughtheexaminationhepassedwasnotimportant,hissuccess______himinhi
Theyearlyprocessiontothetempleinhonorofthelocalgodwasanimportantr
Academicteachinghospitals—whichareusually______tomedicalschools—accounted
随机试题
Archaeologistsareinterestedinpottery,figurinesandothervestigesofancien
Judgingbythewildlycheeringaudienceattheorgyofconsumerismthatwas
当铺(pawnshop)是中国最古老的金融行业之一。长期以来,它们为身处危急时刻的人们提供现金。然而在过去的几十年间,当铺渐渐消失了。如今它们正迎来一个
[originaltext]Oneday,Johnwasdoingsomeshoppinginthemarketwhenhen
新闻传播主体所享有的传播自由包括()A.创办媒体 B.采集新闻 C.传播一切
根据下列资料,回答下列问题。 据报道,2013年3月英国政府宣布,从10月份起
财务趋势分析的主要方法有( )。A.比率分析法 B.杜邦分析法 C.比较财
(2019年真题)在布洛芬溶液的紫外吸收光谱中,肩峰的波长是( )。 布洛芬
某钢筋工程计划进度和实际进度S曲线如下图所示,从图中可以看出()。 A.第1
休克病人可发生() A.呼吸性酸中毒 B.呼吸性碱中毒 C.代谢性酸中毒
最新回复
(
0
)