首页
登录
职称英语
[originaltext] Some banks offer other types of loans repayable by monthly in
[originaltext] Some banks offer other types of loans repayable by monthly in
游客
2025-06-19
32
管理
问题
Some banks offer other types of loans repayable by monthly installments, such as business development loans, house improvement loans, and farm development loans. These may be either secured or unsecured. Secured loans attract a slightly lower rate of interest than unsecured loans. Some banks offer revolving credit schemes. These normally involve loans repayable by regular monthly installments, but they differ from other loans repayable by installments in two respects. First, the borrower need not take up the full amount of the loan at the outset. Secondly, as his repayments reduce his indebtedness, he can "top up" his loan by borrowing more, provided that the total debt outstanding does not exceed his agreed credit limit. In 1967 some banks introduced a new form of account called a "budget account". The object is to allow personal customers to spread the incidence of normal personal and household expenditure.
24. Which of the following loans is not repaid by installments?
25. Which of the following loans would attract a lower rate of interest?
26. How does a borrower "top up" his loan?
27. What is the objective of introduction of the budget account?
选项
A、Secured loans.
B、Unsecured loans.
C、Business development loans.
D、House improvement loans.
答案
A
解析
录音原文提到Secured loans attract a slightly lower rate of interest than unsecured loans.抵押贷款获得比信用贷款更低的利率。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4125573.html
相关试题推荐
[originaltext]Otheraspectsofoperationalriskincludemajorfailureofinform
[originaltext]Otheraspectsofoperationalriskincludemajorfailureofinform
[originaltext]Collateralcannevermakeabadloangood,butitcanturnagood
[originaltext]Collateralcannevermakeabadloangood,butitcanturnagood
[originaltext]It’snosecretthatthroughouthistorycommonstockhasoutp
[originaltext]It’snosecretthatthroughouthistorycommonstockhasoutp
[originaltext]It’snosecretthatthroughouthistorycommonstockhasoutp
[originaltext]IntheUnitedStates,evenifyoudecidethatyoudonotwant
[originaltext]IntheUnitedStates,evenifyoudecidethatyoudonotwant
[originaltext]IntheUnitedStates,evenifyoudecidethatyoudonotwant
随机试题
Ayearhas______andthereisnosignofthesituationgettinganybetter.A、eme
Onglancingthroughyourmorningpaperyounoticethatfourpagesaremissing.O
[originaltext]Americanswhoremember"thegoodolddays"arenotaloneinc
有关电路定理的适用性,叙述正确的是()。A.戴维宁定理,是将线性含源一端口网络
贝丁酸类药物的典型不良反应有()A:血管形成术后再狭窄 B:肝脏转氨酶升高
以下关于建筑的设计特征周期的说法中,正确的是()。A.设计特征周期与所在地的
过量服用含乌头类的中成药会引起()A.面部肌肉紧张,痉挛,角弓反张,惊厥
A.硫糖铝 B.硫酸镁 C.溴丙胺太林 D.奥美拉唑 E.克拉霉素(消化
依据《注册监理工程师管理规定》,注册监理工程师可以从事()等业务。A、工程监理
急性梗阻性化脓性胆管炎典型临床表现为Reynolds五联征。不包括( )。A.
最新回复
(
0
)