首页
登录
职称英语
[originaltext] In the United States, even if you decide that you do not want
[originaltext] In the United States, even if you decide that you do not want
游客
2025-06-19
36
管理
问题
In the United States, even if you decide that you do not want to borrow in order to go on vacation, it is still a good idea for you to have several major credit cards. These provide positive identification when renting an automobile and can be used for the deposit. The credit card receipts will serve as an accurate record of all hotel, plane, train, and restaurant expenses. The use of credit cards avoids the necessity of carrying large amount of cash, purchasing large amounts of traveler’ s checks and keeping track of them, or attempting to use personal checks in places other than your own locality.
Many major credit cards provide an instant cash service in case you run out of money. American Express, for example, has set up machines in major airports in which you can purchase traveler’ s checks using your American Express card.
21. The credit card receipts will serve as accurate record for all but which of the following choices?
22. Which of the following is not true about the use of credit card?
23. Concerning the advantages of credit cards, which of the following is true?
24. According to the passage, which card has set up machines in major airports?
选项
A、hotel expenses
B、stock exchange
C、plane expenses
D、restaurant expenses
答案
B
解析
录音原文提到The credit card receipts will…and restaurant expenses.信用卡收据准确地记录了花费在宾馆、飞机、火车、餐馆方面的支出,没有提及股票交易支出。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4125731.html
相关试题推荐
[originaltext]It’snosecretthatthroughouthistorycommonstockhasoutp
[originaltext]M:Excuseme,Madam,couldyoutellmewhatyouaregoingtoconv
[originaltext]M:Excuseme,Madam,couldyoutellmewhatyouaregoingtoconv
[originaltext]M:Excuseme,Madam,couldyoutellmewhatyouaregoingtoconv
[originaltext]M:Excuseme,Madam,couldyoutellmewhatyouaregoingtoconv
[originaltext]W:Whatkindofmonetarypolicyinstrumentsmayyourbankuse?M:
[originaltext]Theywillwritetotheirhomeofficetowaivetheirclaim.[/origi
[originaltext]Theywillwritetotheirhomeofficetowaivetheirclaim.[/origi
[originaltext]Theywillwritetotheirhomeofficetowaivetheirclaim.[/origi
[originaltext]Theywillwritetotheirhomeofficetowaivetheirclaim.[/origi
随机试题
Itoftenhappensthatanumberofapplicantswithalmostidenticalqual
Noverysatisfactoryaccountofthemechanismthatcausedtheformationoft
消化食物和吸收营养物质的主要部位是( )A.口腔 B.胃 C.小肠 D.
椭圆4x2+y2=k上任意两点间最大距离是4,那么k=()。A.4 B.16
阅读《秋天的怀念》教学过程(片段),回答下题。 案例: 曲径通幽——“烹饪”
通常,认为证券市场是有效市场的机构投资者倾向于选择()。A.市场指数型证券组合
旅游规划的核心工作是( )。A.促使规划地区经济收益的最大化 B.最大限度地
汉泽英:“数量;合同”,正确的翻译为:()。 A.bacterium;c
(2021年真题)某项目液体物料储存罐区由原料罐区、中间产品罐区、液体产品罐区组
防渗墙质量检查程序应包括墙体质量检查和( )。A.工序质量检查 B.单元工程
最新回复
(
0
)