首页
登录
职称英语
Happy Shoes Dance Studio-"Nobody makes learning to dance more fun!"124 N. Hubba
Happy Shoes Dance Studio-"Nobody makes learning to dance more fun!"124 N. Hubba
游客
2025-06-13
29
管理
问题
Happy Shoes Dance Studio-"Nobody makes learning to dance more fun!"
124 N. Hubbard Dr., Harvey, II. 60009
Phone:(012)55-DANCE
April 9
Denise Rizzo
1480 N.Calumet
Harvey, II. 60010
Dear Ms. Rizzo,
It is our pleasure to offer you the opportunity to join us as an instructor at Happy Shoes Dance Studio. We think your enthusiasm and experience will make you a valuable addition to our staff of instructors.
Should you accept the instructor position, you would be teaching mostly on weekdays between 2 p.m. and 7 p.m. At the present time, we offer jazz, tango, and salsa classes in five-week sessions, and our average class size is 12 students. We are especially interested in having you join us because you have previously taught ballroom dance. We do not yet have ballroom classes, and we would welcome your starting such a class if that is something you are interested in.
All of us are impressed with your extensive background in dance instruction and performance. We think you’ll find our studio a stimulating and enjoyable place to work in. Like you, many members of our present staff have at least several years of experience as dance instructors.
We at Happy Shoes hope you’ll accept this offer and look forward to having you on our team. Feel free to call me if you have any questions or concerns.
Sincerely,
Lisa Reynolds,
Studio director [br] Why was the letter written?
选项
A、To advertise dance lessons
B、To offer Ms. Rizzo a job
C、To confirm a student’s enrollment
D、To notify Ms. Rizzo of a schedule change
答案
B
解析
通常在文章开头部分会表明写文章的目的或理由。信件的第一句话就建议Rizzo来当教员。因为不是广告,所以(A)不是答案。而(C)和(D)的内容也并没有在信件中提到。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4116770.html
相关试题推荐
HappyShoesDanceStudio-"Nobodymakeslearningtodancemorefun!"124N.Hubba
HappyShoesDanceStudio-"Nobodymakeslearningtodancemorefun!"124N.Hubba
HappyShoesDanceStudio-"Nobodymakeslearningtodancemorefun!"124N.Hubba
Goodday,ItismypleasuretowelcomeyoutotheEldridgeAcademyofLearning,
Goodday,ItismypleasuretowelcomeyoutotheEldridgeAcademyofLearning,
Goodday,ItismypleasuretowelcomeyoutotheEldridgeAcademyofLearning,
Goodday,ItismypleasuretowelcomeyoutotheEldridgeAcademyofLearning,
Goodday,ItismypleasuretowelcomeyoutotheEldridgeAcademyofLearning,
随机试题
Hearingthenews,theyare_______joyandsorrow.A、alternativelyB、alternatelyC
______(他刚一获得冠军)thanhetoldthegoodnewstohisparents.Nosoonerhadhewon
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningour
[originaltext]M:(6-1/7-1)Andyousaidthatwomenshouldrethinksomeoftheb
Itisasuccessinsofarasmorewomenretaintheiryouthfulappearanceto
在火灾报警系统中,消防应急广播主界面信息特征,描述不正确的一项是()。A.当主
资本主义生产过程是劳动过程和价值增殖过程的统一。在这一过程中,工人具体劳动的作用
该求助者产生心理问题的原因包括( )。A.存在认知错误 B.丈夫收入较低
下列有关可转换公司债券相关规定的说法中,正确的是()。A.转股价格修正方案须提
男性肝硬化患者性欲减退、睾丸萎缩、肝掌的原因是A、雄激素过多 B、肾上腺皮质激
最新回复
(
0
)