首页
登录
职称英语
Good day,It is my pleasure to welcome you to the Eldridge Academy of Learning,
Good day,It is my pleasure to welcome you to the Eldridge Academy of Learning,
游客
2025-06-13
34
管理
问题
Good day,
It is my pleasure to welcome you to the Eldridge Academy of Learning, Dubai’s premier international grade school. As Head Master of a highly qualified teaching staff of 24 and an administrative staff of 13, I hope that your tour of our facilities will be an informative one.
If you are here, most likely you are considering Eldridge Academy as a place of learning for your son or daughter. You are in good hands. Eldridge closely follows England’s National Curriculum. Whether a student is 5 or 17, we will provide key learning subjects(math, languages, and science)and a variety of secondary-level subjects(history, music, geography)that will continue to be important to a student even after graduation.
You’ll also see how education at Eldridge is about more than just classroom learning. It considers creative and social needs as well. Keep an eye out for our many top-notch facilities, including state of the art science labs, computer rooms, and athletic venues. They’re just one more reason why Eldridge Academy is a step in the right direction. So relax, enjoy yourself, and feel free to ask any of our helpful staff about what Eldridge Academy has to offer.
I wish you and your families well.
Sean Coolidge
Head Master
Eldridge Academy of Learning
Eldridge Academy of Learning-Orientation Schedule
10:00 am Meet & Greet. Parents and guardians to meet in the Effron
Lobby
Light snacks provided
Orientation packs provided
10:30 am Welcome message from Head Master Sean Coolidge
10:45 am Campus tour begins / Hosted by Megan Timber
a)School grounds and buildings explained
b)View of elementary/middle school classes in action
12:00 pm Grade 10 volleyball match: Eldridge vs. Lincolnshire
1:00 pm Lunch Break
2:00 pm Q&A session with current Eldridge teachers
All levels will be represented
3:00 pm Closing remarks and final questions [br] Who most likely be reading the letter?
选项
A、A new Eldridge teacher
B、A parent of a future student
C、An athletic recruiter
D、An Eldridge administrator
答案
B
解析
从信件第一句就能判断出这是埃尔德里奇教育学院寄给准学生家长的邀请函(It ismy pleasure to welcome you to the EldridgeAcademy of Learning)。第二段提到,您一定会认为埃尔德里奇学院将是非常适合您子女接受教育的地方。(If you are here,mostlikely you are considering EldridgeAcademy as a place of learning for your sonor daughter.)所以正确答案是(B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4116397.html
相关试题推荐
Goodday,ItismypleasuretowelcomeyoutotheEldridgeAcademyofLearning,
Goodday,ItismypleasuretowelcomeyoutotheEldridgeAcademyofLearning,
Goodday,ItismypleasuretowelcomeyoutotheEldridgeAcademyofLearning,
Goodday,ItismypleasuretowelcomeyoutotheEldridgeAcademyofLearning,
April2Toournewaccountants,WelcometoYagitConsulting!Wearedelightedth
April2Toournewaccountants,WelcometoYagitConsulting!Wearedelightedth
April2Toournewaccountants,WelcometoYagitConsulting!Wearedelightedth
TheMusenAcademyofMotionPicturesrequeststhepleasureofyourcompanyatth
April2Toournewaccountants,WelcometoYagitConsulting!Wearedelightedth
April2Toournewaccountants,WelcometoYagitConsulting!Wearedelightedth
随机试题
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?To
HowtoGettheMostfromYourCollegeProfessorI.Dailyroutineincollege—Get
说到中国文化,人们很自然会想到长城。从公元前7世纪到公元16世纪,在大约2200年的时间里,所修的长城累计有10万千米以上。三次浩大的长城修建工程,时
AbelXavier,Middlesrough’sPortuguesedefender,hasfailedadrugstestan
SomepeoplewouldsaythattheEnglishman’shomeisnolongerhiscastle;t
左图为两个圆锥的组合体,从任意面剖开,右边哪一项可能是它的截面图? A.如上图
对配付鲜药的具体要求为A.要单包处理B.可以打开包装将鲜药保存在湿沙中C.最多只
A. B. C. D.
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
A.国家药品监督管理部门会同国家卫生健康委 B.国家药品监督管理部门 C.各
最新回复
(
0
)