首页
登录
职称英语
To: mildred.barrie@hostmost.comFrom: anthony.steadman@spotplan.comRe: Last Wee
To: mildred.barrie@hostmost.comFrom: anthony.steadman@spotplan.comRe: Last Wee
游客
2025-06-12
13
管理
问题
To: mildred.barrie@hostmost.com
From: anthony.steadman@spotplan.com
Re: Last Weekend
Date: May 20
Dear Ms. Barrie,
On behalf of our CEO, Mr. Jenkins, and everyone else at SpotPlan, thank you for putting together such a stunning event for us last weekend in Redmond. We received many compliments from visitors who were visibly impressed with our booth exhibit. You really made our products stand out and your colorful displays attracted a lot of attendees. We had a 12 percent increase in orders, which we believe was partially thanks to your company’s incredible work.
Due to our success, I’d like to offer your company the chance to assemble another exhibit for us at our next event in Atlanta this July. It will once again be for a trade fair, and although the venue will be smaller than the one in Redmond, we consider the event to be no less important. We will need you to make a few changes to the exhibits you did before, as we have some additional products to show. I will be flying up to New York in the next two weeks to attend a conference. Could I stop by your office to discuss the event with you? I hope to hear from you soon.
Sincerely,
Anthony Steadman
Marketing Director
SpotPlan [br] What does Mr. Steadman thank Ms. Barrie for?
选项
A、Organizing a trade fair
B、Creating a product display
C、Speaking at an event
D、Assembling some equipment
答案
B
解析
本题问的是斯特得曼先生因为什么(What)感谢巴里女士。根据题干中的核心线索Mr.Steadman thank Ms.Barrie for可定位至文中的“thank you for putting together such a stunning event”,即感谢她准备了精彩的活动,接着又说“You really made our products stand out and your colorful displays attracted a lot of attendees.”,即说明巴里女士使得商品十分引人注目,她精彩的展示吸引了很多参与者。所以(B)Creating a product display是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4115278.html
相关试题推荐
To:mildred.barrie@hostmost.comFrom:anthony.steadman@spotplan.comRe:LastWee
To:mildred.barrie@hostmost.comFrom:anthony.steadman@spotplan.comRe:LastWee
To:mildred.barrie@hostmost.comFrom:anthony.steadman@spotplan.comRe:LastWee
随机试题
Wheredoesthisconversationprobablytakeplace?[br][originaltext]WBCanIh
Manyawriter______(一直追逐于名利),however,onlythedeterminedstandachanceofsuc
PassageSix[br]Whatdoestheauthorthinkofthosenon-mainstreambrowsers’de
Theideathat,ifyourhouseisbuiltintherightposition,thismayaffect
A
对于未来量化投资发展的说法正确的是(). Ⅰ.量化投资将成为主流的交易
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
膜稳定作用最强的β受体阻断药是A.阿替洛尔 B.噻吗洛尔 C.纳多洛尔 D
站用直流电源系统出厂验收中,直流保护电器配置检查:蓄电池组和充电装置应经()
建安工程保险中,被保险人的索赔时效是()。A、自保险合同生效之日起,不超过2年
最新回复
(
0
)