首页
登录
职称英语
What type of business is being advertised? [originaltext]Attention shoppers!(74)
What type of business is being advertised? [originaltext]Attention shoppers!(74)
游客
2025-06-06
8
管理
问题
What type of business is being advertised?
Attention shoppers!(74)This week only D-Mart is offering discounts on its entire range of fresh produce. D-Mart is known not only for great deals, but also for excellent customer service. For 10 years,(75)you have been coming back to shop with us because of our commitment to great service. To thank our customers,(76)we would like to invite you to our 10th anniversary party on October 20th. Come see our remodeled store in the heart of the city shopping district. Get the great service when you need it. Mark your calendar and bring your friends and family to our big celebration.
选项
A、An electronic goods store
B、A food mart
C、A furniture store
D、A car repair center
答案
B
解析
该题询问广告宣传的行业是什么性质,在本文开头部分提到This week only D—Mart is offeringdiscounts on its entire range of fresh produce.由此可知宣传的是销售食品的地方。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4106429.html
相关试题推荐
Wherearetheygoing?[br][originaltext]W:Willyoubegoingtotheconference
Wherearetheygoing?[br][originaltext]W:Willyoubegoingtotheconference
[originaltext]Whyistheclientsoupset?(A)Perhaps,butIdon’thavethetim
[originaltext]Whyistheclientsoupset?(A)Perhaps,butIdon’thavethetim
[originaltext]Whyistheclientsoupset?(A)Perhaps,butIdon’thavethetim
[originaltext]IsSabrinaonvacation?(A)Yes,shehadtoworkallday.(B)Yes
[originaltext]IsSabrinaonvacation?(A)Yes,shehadtoworkallday.(B)Yes
[originaltext]IsSabrinaonvacation?(A)Yes,shehadtoworkallday.(B)Yes
[originaltext]Wherearetheattendees?(A)Intheconferenceroom,Ibelieve.(
[originaltext]Wherearetheattendees?(A)Intheconferenceroom,Ibelieve.(
随机试题
Hehurledthestatuetothefloorwithsuchforcethatitshattered.A、droppedB、
Accordingtothepassage,LosAngelesisacitywhere______.[br]Accordingto
[originaltext]Forcenturies,parrotshavebeenprizedpetsbecauseoftheir
中度缺钠,下列错误的是( )A.血压不稳或下降 B.站立性晕倒
食品防腐剂不包括( )。A.丙酸 B.脱氧醋酸 C.山梨酸 D.苯甲酸
喝酒前先吃点食物,可以减少酒精对身体的损伤,其科学依据是()。A.可避免胃对酒
我国信用风险监测指标中的贷款损失准备充足率一般不低于()。A.100% B.
《“十三五”旅游业发展规划》首次被国务院列为国家重点专项规划,是未来五年旅游业发
细菌性食物中毒
“让学校的每一面墙壁都开口说话。”苏霍姆林斯基这句话体现的德育方法是( )。A
最新回复
(
0
)