首页
登录
职称英语
What type of business is the speaker calling from? [br] [originaltext]Hello, th
What type of business is the speaker calling from? [br] [originaltext]Hello, th
游客
2025-06-06
16
管理
问题
What type of business is the speaker calling from? [br]
Hello, this message is for Mr. Walter Scot.(98)This is Michael Smith calling from Central Bank. We’ve received your on-line loan application and(99)I’d like to speak with you personally about the many benefits of financing your home with our bank. I would also like you to know that we are currently offering a special discount on closing costs for all new loans written this month.(100)This offer expires at the end of the month, which is only two weeks from now. So I encourage you to call back as soon as you can. I want to ensure that you are able to take advantage of this great saving. Again this is Michael Smith from Central Bank and you can reach me at 525-4735. Thank you.
选项
A、The offer will expire soon.
B、A position is still available.
C、An application deadline has passed.
D、An account has been closed.
答案
A
解析
该题询问回电话的理由。在留言中间部分提到This offer expires at the end of the month,whichis only two weeks from now.这句话是在劝告对方打折活动就要结束了快点儿打电话。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4106255.html
相关试题推荐
Whoiswaitingfortheman?[br][originaltext]W:John,there’saladywaiting
WhyisChrisupsetatfirst?[br][originaltext]M:DoyouhaveanyideawhereS
WhyisChrisupsetatfirst?[br][originaltext]M:DoyouhaveanyideawhereS
Whoisthemanprobablytalkingto?[br][originaltext]MHi.Doyouhavealis
Whoisthemanprobablytalkingto?[originaltext]MHi.Doyouhavealistingf
WhoisMissKim?[br][originaltext]W:Mr.Mars,youaregoingtotakeovermy
Whatwillthemandointhemorning?[br][originaltext]M:I’mtiedupallmorn
Wherearetheygoing?[br][originaltext]W:Willyoubegoingtotheconference
Whichpartoftheman’sbodyisscheduledtob
Whichpartoftheman’sbodyisscheduledtob
随机试题
Hehurledthestatuetothefloorwithsuchforcethatitshattered.A、droppedB、
Accordingtothepassage,LosAngelesisacitywhere______.[br]Accordingto
[originaltext]Forcenturies,parrotshavebeenprizedpetsbecauseoftheir
中度缺钠,下列错误的是( )A.血压不稳或下降 B.站立性晕倒
食品防腐剂不包括( )。A.丙酸 B.脱氧醋酸 C.山梨酸 D.苯甲酸
喝酒前先吃点食物,可以减少酒精对身体的损伤,其科学依据是()。A.可避免胃对酒
我国信用风险监测指标中的贷款损失准备充足率一般不低于()。A.100% B.
《“十三五”旅游业发展规划》首次被国务院列为国家重点专项规划,是未来五年旅游业发
细菌性食物中毒
“让学校的每一面墙壁都开口说话。”苏霍姆林斯基这句话体现的德育方法是( )。A
最新回复
(
0
)