首页
登录
职称英语
What is the purpose of the message? [br] [originaltext]Jamal, I hope you get th
What is the purpose of the message? [br] [originaltext]Jamal, I hope you get th
游客
2025-06-05
27
管理
问题
What is the purpose of the message? [br]
Jamal, I hope you get this before you get home. I need you to pick up some fish from the market since it’s next to your office. Get whatever you think looks good. I’m getting off work a little later than I expected, so please start the grill when you get home. Everyone will come over around seven, so we should have enough time. I’ll try to get home by five, but I’m stopping by the store to pick up a few things. I put a pie in the refrigerator, so please get it out and put it on the table. Could you also please clean up a little before our guests arrive? Thanks a lot for your help, and I’ll see you soon.
选项
A、The speaker lives by the sea.
B、The listener works next to a market.
C、The listener was late to work today.
D、The speaker lives close to the listener.
答案
B
解析
女人对男人说“因为你的单位离市场近,所以在下班回来的路上买些鱼”。(I need youto pick up some fish from the market since it’snext to your office.)由此可以推测出男人的工作单位是在市场附近。(A)所说的“住在离海很近的地方”是想通过前面提到的鱼引起混乱的陷阱。因此正确答案是(B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4105339.html
相关试题推荐
Wheredolistenerswanttogo?[br][originaltext]Thewaittoenterthemuseum
Wheredolistenerswanttogo?[originaltext]Thewaittoenterthemuseumfromt
Whatisthepurposeofthemessage?[br][originaltext]Jamal,Ihopeyougetth
Whoisthespeakeraddressing?[br][originaltext]Icalledthismeetingtotalk
Whatismentionedabouttheitem?[br][originaltext]Areyoutiredofthrowing
Whatismentionedabouttheitem?[br][originaltext]Areyoutiredofthrowing
Whomostlikelyisthespeaker?[originaltext]Beforeweenterthezoo,Iwantto
Wheredoesthemanwork?[br][originaltext]I’dliketowelcomeyoualltoWind
Wheredoesthemanwork?[originaltext]I’dliketowelcomeyoualltoWindCorp.
Wheredoesthemanprobablywork?[br][originaltext]W:Hi,thisisSandraSato
随机试题
【B1】[br]【B5】A、allowedB、askedC、madeC固定搭配makesb.dosth.让某人做某事,因此选[C]。
Attheageof12,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasyettoreac
Howwerechildrentreatedinindustrialcountries100yearsago?Childrenworked
工业企业的车间,不易受机械损伤的场所,当不允许开挖电缆沟时,可沿墙或楼板明设;在
关于SML和CML,下列说法正确的是()A.两者都表示的有效组合的收益与风险关系
从所给的四个选项中,选择最合适的一个,使之符合左边四个图形的规律性:
手工铺砂法测定路面构造深度,所使用量砂筒的容积为()。A.15mL B.
广泛使用平行模拟法审计技术的是( )。A.电子数据审计 B.信息系统审计
实行技能薪酬制的前提是( )。A.企业要有比较开放的、有利于员工参与的企业文化
(2018年真题)根据增值税法律制度的规定,一般纳税人销售的下列货物中,可以选择
最新回复
(
0
)