首页
登录
职称英语
My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather could trace his or
My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather could trace his or
游客
2025-05-03
0
管理
问题
My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather could trace his origin to Germany and also he was educated in Germany. Although he was able to hold a conversation in nine languages, he was most comfortable in German. Every morning, before going to his office, he read tile German language newspaper, which was American owned and published in New York.
My grandfather was the only one in his family to come to the United States with his wife and children . He still had relatives living in Europe. When the first world war broke out, he lamented the fact if my uncle, his,only son had to go, it would be cousin fighting against cousin. In the early days of the war, my grandmother begged him to stop taking the German newspaper and to take an English language newspaper, instead. He scoffed at the idea, explaining that the fact it was in German did not make it a German newspaper, but only an American newspaper, printed in German. But my grandmother insisted, for fear that the neighbors may see him read it and think he was German. So, he finally gave up tile German newspaper.
Oneday, the inevitable happened and my uncle Milton received notice to join the army, My grandparents were very upset, but my mother, his little sister, was excited. Now she could boast about her soldier brother going off to war. She was ten years old at the time, and my uncle, realizing how he was regarded by his little sister and her friends, went,put and bought them all service pins, which meant that they had a loved one in the service. All the little girls were delighted. When the day came for him to leave, his whole regiment, in their uniforms, left together form the same train statipn. There was a band playing and my mother and her friends came to see him off. Each one wore her service pin and waved a small American flag, cheering the boys, as they left.
The moment came and the soldiers, all very young, none of whom had any training, but who had nevertheless all been issued uniforms, boarded the train, The band played and the crowd,cheered. The train groaned as if it knew the,destiny to which it was taking its passengers, but it soon began to move. Still cheering and waving their lags, the band still playing, the train slowly departed the station.
It had gone about a thousand: yards when it suddenly ground to a halt. The band stopped playing, the crowd stopped cheering. Everyone gazed in wonder as the train slowly backed up and returned to the station, it seemed an eternity until the doors opened and the men started to file out. Somepne shouted, "It’s the armistice. The war is over." For a moment, nobody moved, but then the people heard someone bark orders at the soldiers. The men lined up and formed into two lines. They walked down the steps and, with the band playing behind, paraded down the street, as returning heroes, to be welcomed home by the assembled crowd. The next day my uncle returned to his job, and my grandfather resumed reading the German newspaper, which he read until the day be died. [br] Where was the narrator’s family when this story took place?
选项
A、In Germ any
B、In Hungary
C、In the United States
D、In New York
答案
D
解析
题目问:当故事发生时,这个叙述者的家在哪里?通过阅读文章可知,每天早晨,在去办公室前,grandfa-ther都要阅读德语报纸,德语报纸属于美国拥有,并在纽约发行。“Every morning,before going to his office,he read tile German language newspaper,which was American owned and published in New York.”并且第二段提到,grandfather是他家庭里唯一一位带着妻子和孩子到美国的成员。“My grandfather was the onlyone in his family to come to the United States with his wife and children.”据此可知,应该选择D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4059751.html
相关试题推荐
Can’tyouspeakmore______toyourparents?A、respectablyB、respectinglyC、respe
Parentshavealegal______toensurethattheirchildrenareprovidedwitheffi
Aslongasherparentscanremember,13-year-oldKatieHarthasbeentalking
Aslongasherparentscanremember,13-year-oldKatieHarthasbeentalking
Aslongasherparentscanremember,13-year-oldKatieHarthasbeentalking
Themothersatbythewindow______theholeinhercoat.A、healingB、resumingC、m
Manyparentsareconcernedthattheirchildrendonotconsumetheproperfoo
Manyparentsareconcernedthattheirchildrendonotconsumetheproperfoo
Manyparentsareconcernedthattheirchildrendonotconsumetheproperfoo
在一些西方国家,有些父母准备克隆孩子,目的是进行一些非致命器官的移植。Insomewesterncountriesthereareparents
随机试题
ThemoodofcomplacencyintheEuropeanUnion(EU)isdrivenlargelybythe
AT&Tplanstospend18billiondollarsin2010【D1】______itswirelessnetwor
Eachcollegeevaluatesapplicantsdifferently.Itisimportanttobeawareo
500kV系统操作过电压不超过最高工作电压的()。A.1.0~2.0倍 B.2
击实曲线可与饱和曲线相交。()
A.祛风解表、透疹消疮、炒炭止血 B.发汗解表、温中止呕、温肺止咳 C.发汗
类风湿颞下颌关节炎可出现A.颞下颌关节区及其周围疼痛,一般为非剧痛的钝痛 B.
下列关于委托合同的说法中,正确的有()。A.在任何情形下,受托人如果未经委
报表处理子系统功能设计比较完整、全面,其优点是在于()。A:可以完全提供会计报表
A公司2012年1月10日购入B公司15万股股票作为交易性金融资产进行核算,每股
最新回复
(
0
)