首页
登录
职称英语
In recent years many countries of the world have been faced with the problem
In recent years many countries of the world have been faced with the problem
游客
2025-04-07
42
管理
问题
In recent years many countries of the world have been faced with the problem of how to make their workers more productive. Some experts claim the answer is to make jobs more varied. But do more varied jobs lead to greater productivity? There is evidence to suggest that while variety certainly makes the workers’ life more enjoyable, it does not actually make them work harder. As far as increasing productivity is concerned, then variety is not an important factor.
Other experts feel that giving the workers freedom to do their jobs in their own way is important and there is no doubt that this is true. The problem is that this kind of freedom cannot easily be given in the modern factory with its complicated machinery which must be used in a fixed way. Thus while freedom of choice may be important, there is usually very little that can be done to create it. Another important consideration is how much each worker contributes to the product he is making. In most factories bosses are now experimenting with having many small production lines rather than one large one, so that each worker contributes more to the production of the cars on his line. It would seem that not only is degree of worker contribution an important factor, but it is also one we can do something about.
To what extent does more money lead to greater productivity? The workers themselves certainly think this important. But perhaps they want more only because the work they do is so boring. Money just lets them enjoy their spare time more. A similar argument may explain demands for shorter working hours. Perhaps if we succeed in making their jobs more interesting, they will neither want more, nor will shorter working hours be so important to them. [br] Which of these possible factors leading to greater productivity is NOT true?
选项
A、To make jobs more varied.
B、To give the workers freedom to do their jobs in their own way.
C、Degree of worker contribution.
D、Demands of longer working hours.
答案
D
解析
从文中内容可知,D项(延长工作时间)在第三段最后提到,但文中提到的是缩短工作时间,与D项相反,因此D项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4030169.html
相关试题推荐
Arecentstudyexaminedmen’sattitudestowomen,lifegoalsandgenderrole
Arecentstudyexaminedmen’sattitudestowomen,lifegoalsandgenderrole
Inrecentyearsmanycountriesoftheworldhavebeenfacedwiththeproblem
Inrecentyearsmanycountriesoftheworldhavebeenfacedwiththeproblem
Theproblemisthatmostlocalauthoritieslackthe______todealsensiblyinthi
Historianshaveonlyrecentlybeguntonotetheincreaseindemandforluxur
Historianshaveonlyrecentlybeguntonotetheincreaseindemandforluxur
Historianshaveonlyrecentlybeguntonotetheincreaseindemandforluxur
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
随机试题
Youknowher—thatniceteenageracrossthestreet?Chloe.Theresheis,sitt
Itishardformodernpeopletoimaginethelifeonehundredyearsago.Not
Whenaconsumerfindsthatanitemsheorheboughtisfaultyordoesnotli
ShehadonthedressthatIusedtoadmiremorethananythingelseinherposses
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Hi,Jane.Mindi
使纤维蛋白分解为FDP的物质是A.凝血酶 B.纤溶酶 C.因子Ⅻ D.纤维
A.肾小球屏障功能B.肾小管重吸收功能C.肾小管酸碱平衡调节功能D.肾小管排泌功
转岗培训的方式多种多样,主要包括()。A.接受现场的一对一指导 B.外出参
为了便于掌握发行进度,担任凭证式国债发行任务的各个系统一般每月要汇总本系统内的累
假设英镑兑美元的即期汇率为1.5823,30天远期汇率为1.5883,这表明英镑
最新回复
(
0
)