首页
登录
职称英语
The early retirement of experienced workers is seriously harming the U. S. e
The early retirement of experienced workers is seriously harming the U. S. e
游客
2025-04-05
43
管理
问题
The early retirement of experienced workers is seriously harming the U. S. economy, according to a new report from the Hudson Institute, a public policy research organization. Currently, many older experienced workers retire at an early age. According to the recently issued statistics, 79 percent of qualified workers begin collecting retirement benefits at age 62; if that trend continues, there will be a labor shortage that will hinder the economic growth in the twenty-first century.
Older Americans constitute an increasing proportion of the population, according to the U. S. Census Bureau, and the population of those over age 65 will grow by 60% between 2001 and 2020. During the same period, the group aged 18 to 44 will increase by only 4%. Keeping older skilled workers employed, even part time, would increase U. S. economic output and strengthen the tax base; but without significant policy reforms, massive early retirement among baby boomers seems more likely.
Retirement at age 62 is an economically rational decision today. Social Security and Medicaid earnings limits and tax penalties subject our most experienced workers to marginal tax rates as high as 67%. Social Security formulas encourage early retirement. Although incomes usually rise with additional years of work, any pay increases after the 35-year mark result in higher social Security taxes but only small increases in benefits.
Hudson Institute researchers believe that federal tax and benefit policies are at fault and reforms are urgently needed, but they disagree with the popular proposal that much older Americans will have to work because Social Security will not support them and that baby boomers are not saving enough for retirement. According to the increase in 401(k)and Keogh retirement plans, the ongoing stock market on Wall Street, and the likelihood of large inheritances, there is evidence that baby boomers will reach age 65 with greater financial assets than previous generations.
The Hudson Institute advocates reforming government policies that now discourage work and savings, especially for older workers. Among the report’s recommendations: Tax half of all Social Security benefits, regardless of other income; provide 8% larger benefits for each year beyond 65; and permit workers nearing retirement to negotiate compensation packages that may include a lower salary but with greater healthcare benefits. However, it may take real and fruitful planning to find the right solution to the early retirement of older experienced workers; any measures taken must be allowed to prolong the serviceability of older experienced workers. [br] The second paragraph is written chiefly to show that______.
选项
A、there will be an acute labor shortage in the near future
B、baby-boomers contribute much to the US economic output
C、government policies concerning older people are out-dated
D、older workers are enthusiastic about collecting social benefits
答案
A
解析
题干问:“写作第二段主要是为了说明……”。第二段作者通过对比老年人和青壮年的人口增长率,说明了美国即将面临劳动力短缺的问题。且文章第一段最后句也讲述了美国有经验的人提前退休造成劳动力短缺的问题。因此A“在不久的将来劳动力将急剧短缺”为正确选项。而选项B“战后生育高峰时期出生的人对美国的经济生产作出了巨大的贡献”,是对原文信息的错误理解。选项C“政府关于老年人的政策已经过时了”,文中虽然提到必须改变政府的政策,但这并不是第二段的写作目的。选项D“老工人热衷于领取社会福利”偏离了第二段讲述的中心。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4028219.html
相关试题推荐
Inanattempttoimprovetheoverallperformanceofclericalworkers,manyc
Inanattempttoimprovetheoverallperformanceofclericalworkers,manyc
Inanattempttoimprovetheoverallperformanceofclericalworkers,manyc
Inanattempttoimprovetheoverallperformanceofclericalworkers,manyc
Eachworkday,theworkersfollowedthesameschedulesandrarely______fromthis
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheU.S.e
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheU.S.e
Theyarelookingfora______experiencedsecretarywhoiscapableoforganizinga
Thedisagreementovertraderestrictionscouldseriously______relationsbetwee
Alltheworkersinthefactoryare______withprotectivehats.A、providedB、grant
随机试题
HowtoDoFewer,BetterAnimalExperimentsForanationofp
[originaltext]Togetusstartedthissemester,[32]I’mgoingtospendthefi
Inwhatwayishistoryimportanttous?[br]Theword"incompatible"inthelast
[originaltext] (1)TheBritishtennisstarAndyMurrayhaswontheBBCSports
上颌牙弓狭窄,腭盖高拱,上前牙拥挤,最可能引起开等牙颌畸形的疾病是A.麻疹 B
中国境内的股权投资基金进行境外投资可能涉及到的监管主体不包括( )。A.国家发
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
房地产经纪人为买房客户提供多套房源供其选择,这表明房源具有( )的特征。A:独
丙咪嗪的药理作用,不正确的是A.抑郁症患者用药后情绪提高,精神振奋 B.抑制突
上海市城乡建设和交通发展研究院于2015年1月份发布《2014年上海综合交通运行
最新回复
(
0
)