首页
登录
职称英语
[originaltext] This is Stan Fielding reporting live from the outskirts of the
[originaltext] This is Stan Fielding reporting live from the outskirts of the
游客
2025-01-08
47
管理
问题
This is Stan Fielding reporting live from the outskirts of the capital city of Angola~ Just 20 minutes ago, rebel forces launched the biggest offensive against the ruling government in the 18 - month conflict here in this country. So far, peace negotiations have failed, and any resolution to quell the divil war appears bleak at this point. As you can probably hear behind me, rebel forces are also using heavy artillery to pound government strongholds around the city center. Rebel forces are closing in, and it’ s feared that they will be able to take the capital building before sunup where it is believed, many government officials are holding out. Since the beginning of the conflict, starvation, clean water, and adequate shelter have been the biggest daily obstacles facing the citizens of this torn country. It is believed that over 40,000 people, mostly children, have starved to death. Land mines have claimed countless other lives. Fortunately, no epidem ics have broken out, but that is always a concern if this war lingers on.
选项
A、Insufficient housing.
B、Lack of drinking water.
C、Lack of food.
D、Infectious disease.
答案
D
解析
此题考查的是对战争的后果的确认,可用排除法,从“Since the beginning of the conflict,starvation,clean water,and adequate shelter have been the biggest daily obstacles facing the citizens of this torn country.”中可知A、B、C都属于战争的后果,而最后一句“Fortunately,no epidemics have broken out,…”说明目前还没有传染病流行,所以只有D正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3904102.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Doyouknowwhereyourmoneygoes?Doyouspendmorethanyou
[originaltext]W:Doyouknowwhereyourmoneygoes?Doyouspendmorethanyou
[originaltext]Berlin,GermanyGermanofficialssaygrowingnumbersofpregn
[originaltext]Berlin,GermanyGermanofficialssaygrowingnumbersofpregn
[originaltext]Berlin,GermanyGermanofficialssaygrowingnumbersofpregn
[originaltext]M:DidItellyouaboutmytriptoSweden?W:No,Idon’tthinks
[originaltext]M:DidItellyouaboutmytriptoSweden?W:No,Idon’tthinks
[originaltext]M:DidItellyouaboutmytriptoSweden?W:No,Idon’tthinks
[originaltext]Passage1Cambridgeisoneofthemostimportantandbeautifu
[originaltext]SentenceNo.1IntheUnitedStates,bigshoppingmallsandmajor
随机试题
Accordingtothewriter,themainproblemtoourenvironmenttodayis______.[b
Awriterwhowantstoconvincehisreade
阅读以下说明,回答问题1至问题4,将解答填入答题纸对应的解答栏内。 【说明】
A.1/2 B.1/4 C.1/8 D.1/16
A.栓剂B.注射剂C.粉针剂D.气雾剂E.膜剂采用特殊耐压容器的是()。
A. B. C. D.
下列符合实施素质教育要求的是( )A.学校在节假日期间正常上课 B.数学
甲公司实行非累积带薪缺勤货币补偿制度,补偿金额为放弃带薪休假期间平均日工资的2倍
租赁一台设备,价值200万元,租期为十年,租赁后期满的残值10万元,归公司所有,
根据增值税法律制度的规定,下列关于小规模纳税人征税规定的表述中,不正确的是()
最新回复
(
0
)