首页
登录
职称英语
Moreover, insofar as any interpretation of its author can be made from the
Moreover, insofar as any interpretation of its author can be made from the
游客
2024-10-27
54
管理
问题
Moreover, insofar as any interpretation of its author can be made from the five or six plays attributed to him, the Wake field Master is uniformly considered to be a man of sharp contemporary observation. He was, formally, perhaps clerically educated, as his Latin and music, his Biblical and patristic lore indicate. He is, still, celebrated mainly for his quick sympathy for the oppressed and forgotten man, his sharp eye for character, a ready ear for colloquial vernacular turns of speech and a humor alternately rude and boisterous, coarse and happy. Hence despite his conscious artistry as manifest in his feeling for intricate metrical and stanza forms, he is looked upon as a kind of medieval Steinbeck, indignantly angry at, uncompromisingly and even brutally realistic in presenting the plight of the agricultural poor.
Thus taking the play and the author together, it is mow fairly conventional to regard the former as a kind of ultimate point in the secularization of the medieval drama. Hence much emphasis on it as depicting realistically humble manners and pastoral life in the bleak hills of the West Riding of Yorkshire on a typically cold bight of December 24th. After what are often regarded as almost "documentaries" given in the three successive monologues of the three shepherds, critics go on to affirm that the realism is then intensified into a burlesque mock treatment of the Nativity. Finally as a sort of epilogue or after-thought in deference to the Biblical origins of the materials, the play slides back into an atavistic mood of early innocent reverence. Actually, as we shall see, the final scene is not only the culminating scene but perhaps the raison d’etre of introductory "realism."
There is much on the surface of the present play to support the conventional view of its mood of secular realism. All the same, the "realism" of the Wakefield Master is of a paradoxical turn. His wide knowledge of people, as well as books indicates no cloistered contemplative but one in close relation to his times. Still, that life was after all a predominantly religious one, a time which never neglected the belief that man was a rebellious and sinful creature in need of redemption, So deeply (one can hardly say "naively" of so sophisticated a writer) and implicitly religious is the Master that he is less able (or less willing) to present actual history realistically than is the author of the Brome "Abraham and Isaac." His historical sense is even less realistic than that of Chaucer who just a few years before had done for his own time costume romances, such as The Knight’s Tale, Troilus and Cressida, etc. Moreover Chaucer had the excuse of highly romantic materials for taking liberties with history. [br] Which of the following statements about the Wakefield Master is NOT True?
选项
A、He was Chaucer’s contemporary.
B、He is remembered as the author of five or six realistic plays.
C、He writes like John Steinbeck.
D、He was an accomplished artist.
答案
C
解析
细节理解题。第一段作者说韦是一位世界公认的具有敏锐洞察力的作家。韦写的是诗歌形式的韵文,而斯坦贝克写的是小说和散文剧。所以说韦像斯坦贝克那样写作就错了。故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3820047.html
相关试题推荐
Moreover,insofarasanyinterpretationofitsauthorcanbemadefromthe
Whatdoestheauthorofthispassagebelieveistherealcauseofgangenrollmen
Whatdoestheauthorofthispassagebelieveistherealcauseofgangenrollmen
Themilitaryauthoritiesareseriouslyconsideringabandoningtheexpensive_____
Oneofthemostauthoritativevoicesspeakingtoustodayis,ofcourse,th
Oneofthemostauthoritativevoicesspeakingtoustodayis,ofcourse,th
Oneofthemostauthoritativevoicesspeakingtoustodayis,ofcourse,th
Thepolicemenwerekilledandwounded______.[br][originaltext]Authoritie
Whohasauthorizedtheweatherbulletin?[br][originaltext]Todayat12:00
Whohasauthorizedtheweatherbulletin?[br][originaltext]Todayat12:00
随机试题
Wehaveacrisisonourhands.Youmeanglobalwarming?Theworldeconomy?No
Inthe1990s,MicrosoftInternetExplorerbattledNetscapeNavigatorinthe
Accordingtothenews,whoamongthefollowingwereNOTinvolvedinselectingth
开创品牌establishabrand
Whohassurvivedthecrash?[originaltext]TheFrenchjudgeinvestigatingthe
A—accountingprincipleB—assetC—borrowerD—capitalgainE—cashflowF—certifica
如图所示,结构由AB、BC、CE三杆铰接而成,A处为固定端,杆重不计,铰C上作用
胃肠减压的目的不正确的是A.吸出胃肠道的气体和液体,减轻腹胀 B.降低胃肠道的
案例十一: 下面是某求助者的WAIS-RC的测验结果 下列说法正
根据《企业职工伤亡事故分类》(GB6441)规定,下列事故诱因或致害物与事故类别
最新回复
(
0
)