首页
登录
职称英语
Why didn’t the people of Mutton know where the fire had started? [br] [original
Why didn’t the people of Mutton know where the fire had started? [br] [original
游客
2024-10-24
62
管理
问题
Why didn’t the people of Mutton know where the fire had started? [br]
It was difficult for the people of Mutton to know when or where the fire had started but there was no time to wonder for the little town had to defend itself. Only when the wind died and the fire was out would the black signs of where it had started become visible. In the smoke and dost no one could tell. Grass fires driven by such winds usually pushed a great cloud of smoke ahead of them so that it was impossible to know where the flames were. People could walk right through the smoke-trap into the fire.
The people already knew, though, that this fire was different from fires in previous years. Heat was extreme, and the suddenness of the outbreak was extreme. Because the fire was almost on them, and because they had only a limited amount of water, they decided to defend rather than attack.
Owners of sheep or cattle raced for their horses and galloped away to drive their herds to the nearest grass-flee field--a field which had been prepared for just such an emergency. No one thought of running away from the fire in their cars. Too many had died that way in the past, smashed against a tree or a fence. If the worst happened, they would go into their housos, shut every door and window, block every hole and wait.
They would wait in calm or in terror for the flames to pass--or not to pass.
选项
A、Judge from the smoke to identify the safe place.
B、Drive the sheep or cattle to a field without grass.
C、Don’t drive the cars away.
D、Go home immediately.
答案
A
解析
此题是事实细节题,根据文中“People could walk right through the smoke-trap into the fire.”可知因为风大,人们常被浓烟误导而走进大火,因此选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3814945.html
相关试题推荐
Whenanumberofpeople______togetherinaconversationalknot,eachindividua
Whatistheplanmainlyabout?[br][originaltext]Cityofficialshaveapp
WhatdidNOThappenaftertheintrusionofthetwomen?[br][originaltext]
WhatdidNOThappenaftertheintrusionofthetwomen?[originaltext]Asub
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[originaltext]La
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Internetexpertsare
Thespeakersareina______.[br][originaltext]W:Sir,you’vebeenusingtheO
随机试题
Lookatthechartsbelow.Theyshowamanufacturingcompany’sproductionlevel
TheInternationalMonetaryFund(IMF)isthemostpowerfulfinancialinstituti
WhatisthemostimportantfactorforarockettoescapefromtheEarth?[br]Wh
Teachersproposeoverthemeetingthat______(学生们应该学会明辨是非).students(should)lear
在Windows系统中,若要移动窗口,可用鼠标拖动窗口的()。A.标题栏 B.
子宫体癌的病理特点,下列错误的是A.发生在子宫内膜层 B.以内膜样腺癌为主
( )指的是培训为什么发挥作用及培训实现其目标的程度。A.培训有效性 B.培
上市公告书引用保荐机构、证券服务机构的专业意见或者报告的,相关内容可以与保荐机构
某人买了第一台差异性很大的彩电,那么此人的购买行为属于()。 A.经常性购买
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)