首页
登录
职称英语
Which of the following did NOT happen to the opera house? [br] [originaltext]
Which of the following did NOT happen to the opera house? [br] [originaltext]
游客
2024-10-24
54
管理
问题
Which of the following did NOT happen to the opera house? [br]
La Fenice, Venice’s historic opera house which was destroyed by fire eight years ago, has reopened with a gala performance of Giuseppe Verdi’s opera "La Travolta". The first performance of "Travolta" took place in the same theatre one hundred and fifty one years ago.
It’s taken eight years to rebuild Venice’s opera house, the interior of which was completely destroyed while La Fenice was closed for repairs in a blaze which raged all night at end of January 1996. A court later sentenced two electricians to prison on charges of arson. A glittering gathering of celebrities and politicians at- tended the first opera performance in the reconstructed theatre.
The opera house was handed over by the builders nearly a year ago, but it’s taken many months to install new stage machinery and to ac0ust the acoustics. Every detail of the original eighteenth-century building has been faithfully reproduced and state-of-the-art sprinkler fire protection and an underground freshwater reservoir
have been installed to stave off any future disaster.
A seat in the stalls or in one of the elaborate boxes surrounding the horseshoe-shaped auditorium now costs nearly & 700. But relatively few members of the first night VIP audience had paid for their tickets. Hundreds of tourists are now visiting the theatre each day, paying just over ten pounds to see the empty opera house.
选项
A、It’s taken a decade to rebuild Venice’s opera house.
B、Many famous people attended the first opera performance there.
C、The theatre was rebuilt in a modem style.
D、The theatre is in the US.
答案
B
解析
此题是细节判断题,根据文中第一句话可知A不正确;"Every detail of the on ginal eighteenth century’ building has been faithfully reproduced"可知C错误;Venice 威尼斯,此剧场在意大利,D不正确;根据 "A glittering gathering of celebrities and politicians attended the first opera performance in the reconstructed theatre."可知B正确。 celebrity名人,名流
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3814991.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,itisnoteasytogetseal[br][originaltext]"W
Nancybecameataxidriverbecause[br][originaltext]I:Hello,Nancy.Iknowy
Nancybecameataxidriverbecause[br][originaltext]I:Hello,Nancy.Iknowy
Nancybecameataxidriverbecause[originaltext]I:Hello,Nancy.Iknowyouare
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Whyareyoulookin
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50~60wordsbasedonthefollowing
Japan’sdemandforimportslastmonth[br][originaltext]Japan’stradesur
Untilwhattimewillthetornadowatchbeineffect?[br][originaltext]We
Untilwhattimewillthetornadowatchbeineffect?[originaltext]Weinter
Whatisthemaintopicofthepassage?[br][originaltext]Whatmakesit
随机试题
Thereare______studentsinourschool.A、fourhundredtwentyB、fourhundredand
Whatdoweknowabouttheman?[br][originaltext]W:Wouldyouliketohavesom
Todaytheaverageworkerispaidlessthan$4anhourinPortugaland$9a
[img]2014m4s/ct_eyyjsdz2012j_eyyjsdreada_0370_20139[/img]Itisjustabouti
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupp
TomostAfricans,tribalismsimplymeansverystrongloyaltytoone’sethnic
使用500DPI的打印分辨率打印一幅3×4平方英寸的彩色照片,得到原始的24位真
今后几年,我国要将( )6个机场建设为区域性中型航空客货集散中心。A:北京、浦
患者女性,52岁。间歇性上腹部疼痛10余年,每年秋冬季节好发,劳累后明显。常在进
城市地下空间建设规划,由()批准。A.上一级人民政府 B.城市人大常委会
最新回复
(
0
)