首页
登录
职称英语
Now many universities are asking their students to evaluate their teachers. M
Now many universities are asking their students to evaluate their teachers. M
游客
2024-10-23
57
管理
问题
Now many universities are asking their students to evaluate their teachers. Many students are excited at this, but most teachers seem to hold different opinions. What’s your opinion?
Write on ANSWER SHEET TWO a composition of about 200 words on the following topic:
Should Teachers Be Evaluated by Students?
You are to write in three parts.
In the first part, state specifically what your opinion is.
In the second part, provide one or two reasons to support your opinion.
In the last part, bring what you have written to a natural conclusion or make a summary.
Marks will be awarded for content, organization, grammar and appropriateness. Failure to follow the instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
Should Teachers Be Evaluated by Students?
Teachers often get a chance to evaluate the knowledge of their students. The situation now has changed. Schools allow students to evaluate the work of their teachers. It is an effective way to improve the quality of teaching.
First of all, students would have great benefit from such a survey. If students are not satisfied with a teacher, they would be offered a chance to express their opinion. By this way, they would have their say about their own education. Their opinion should not be accepted as an absolute truth, but should always be heard and taken into consideration. Secondly, students’ evaluation can make teachers prepare better for their lectures or explain the content more clearly and with more enthusiasm. Therefore, students would be able to understand the lectures better and consequently get higher grades. Furthermore, students would be motivated to pay more attention during classes and to listen to lectures more regularly, since they will be asked to give their own opinion about what they’ve heard.
In conclusion, if students were asked by the school to evaluate their teachers, it would benefit both the teachers and students. Teachers would be obligated to constantly improve quality of their lectures to avoid had evaluation. Students would enjoy better education, and they would pay more attention in classes, since they would be able to influence the quality of the classes.
解析
在写此类文章时要开门见山对题目做出回答:学生测评教师有助于提高教学质量。然后文章就此观点列出原因:无论学生提出的意见正确与否,对教师提高自己,对学生认识自己都有帮助。可以举例证明文章的观点,最后很自然地得出结论:学校要求学生评估教师对双方都有益。以此方式构思,文章论点突出、论据充分、结构紧凑。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3813371.html
相关试题推荐
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Graduatestudentsoft
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Graduatestudentsoft
Hetoldhismotherthathehadbeen______atschoolbystudents.A、detainedB、ab
Thecoursenormallyattracts30studentsperyear,______uptohalfwillfromo
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhilekno
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhilekno
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhilekno
Smithdidtheonly______thingbyaskingtheIndiansforfoodandshelterinthe
Nowadaysstudentsoftenfindthemselvesfloodedwithallkindsofreferenceb
HowmanyuniversitieswerethereinBritainintheyearof1960?[br][original
随机试题
JohnCiardigothismaster’sdegreefromtheUniversityofMichiganin1939and
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbring.withyousomebasi
Whenanearthquakeoccurs,partoftheEarth’ssurfacemoves.Infact,the【
[originaltext]Pianosarenormallyfoundinbuildingforobviousreasons.Ho
王先生由于车祸死亡,生前并没有立遗嘱,请问他的遗产应当按照()方式继承。A
伤寒致病的主要因素是A.伤寒杆菌菌体 B.伤寒杆菌“O”抗原 C.伤寒杆菌鞭
一声巨响、凄厉的尖叫……被吓得呆若木鸡,一动不动的体验,你有吗?再次听到类似声音
贷前调查的方法,主要包括()。A.实地考察 B.通过政府部门了解客户情况
下列费用项目中,属于行政管理费的是()。A:公安业务费B:安全机关经费C:民
在质量管理体系的系列文件中,()是质量手册的支持文件。A.质量记录 B.质量方
最新回复
(
0
)