首页
登录
职称英语
What is told about India? [originaltext] Extremely hot weather is common in m
What is told about India? [originaltext] Extremely hot weather is common in m
游客
2024-10-15
53
管理
问题
What is told about India?
Extremely hot weather is common in many parts of the world. Although hot weather just makes most people feel hot, it can cause serious medical problems, even death. Floods, storms and other natural events kill thousands of people every year. So does extreme heat. Experts say heat may be nature’s deadliest killer. For example, Indian officials blamed extreme heat for killing more than two hundred people in late May. Temperatures reached almost fifty degrees Celsius in several Indian states. Several hot days that follow each other are considered a heat wave. Experts say heat waves often become dangerous when the nighttime temperature does not drop much from the highest daytime temperature. This causes great stress on the human body. Doctors say people can do many things to protect themselves from the dangers of extreme heat. Stay out of the sun, if possible. Drink lots of cool water. Wear light colored clothing made of natural materials. Make sure the clothing is loose, permitting freedom of movement. Also, learn the danger signs of the medical problems linked to heat.
选项
A、Indians like hot weather.
B、Indians did not like planting trees.
C、Extreme heat killed many people.
D、There are frequent floods and, storms.
答案
C
解析
细节题。文中提到印度高温天气导致许多人死亡。其他选项几乎在文中没有提及。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3801662.html
相关试题推荐
HowmanyChineseAmericansarethereintheU.S.today?[br][originaltext]M:P
HowmanyChineseAmericansarethereintheU.S.today?[originaltext]M:Profess
WhatchangeshappenedattheAcademyAwards?[br][originaltext]Thisyear,
WhatchangeshappenedattheAcademyAwards?[originaltext]Thisyear,somet
Whendidtheviolencestart?[originaltext]ThousandsofterrifiedUzbekstryi
Whatwillthemanbringbackforhisniece?[originaltext]M:Hello,Mary.W:Hi,
WhichoneisNOTtrueabouttheresultoftheattack?[br][originaltext]A
Whatisthespeakertalkingabout?[br][originaltext]ThisweekinourFor
Whatisthespeakertalkingabout?[br][originaltext]ThisweekinourFor
Whatisthespeakertalkingabout?[originaltext]ThisweekinourForeignS
随机试题
WhatdoesPaulinemeanbypsychologyofclothing?[br][originaltext]John:Soc
Thecityissaidbythelocalpeople______thechancetoholdthe2012OlympicGa
What’syourearliestchildhoodmemory?Canyourememberlearningtowalk?Or
TheArtofPublicSpeakingIfyouweretotape-recordoneo
FormanypeopleintheU.S.,sportsarenotjustforfun.Theyarealmosta
[img]2012q1/ct_etoefm_etoeflistz_0828_20121[/img][br]Whatcanbeinferredabou
关于心肌梗死,下列说法错误的是A.是一种常见的动脉血栓性栓塞性疾病B.血管内皮细
房地产开发企业应当在商品房交付使用之日起()d内,将需要由其提供的办理房屋权属登
祛痰药按作用机制分为A.恶心性祛痰药 B.刺激性祛痰药 C.黏痰溶解剂 D
用人单位招用人员时,除国家规定禁止乙肝病原携带者从事的工作岗位外,将乙肝病毒血清
最新回复
(
0
)