首页
登录
职称英语
What is the speaker talking about? [br] [originaltext] This week in our For
What is the speaker talking about? [br] [originaltext] This week in our For
游客
2024-10-16
63
管理
问题
What is the speaker talking about? [br]
This week in our Foreign Student Series: the cost of higher education in the United States. Students who want to attend an American college or university must explain how they will pay for their education. They have to show that they will be able to pay for each year of study. Students have to consider not only the tuition, the cost of classes, but also meals and a place to live, known as room-and-board. They also need money for books and supplies. And they need money to spend for social activities and other things.
A leading state university in the Pacific Northwest will serve as our example. The University of Washing- ton says foreign students are paying more than thirty-six thousand dollars this year. Its Website says the University of Washington does not offer financial assistance to international students. This is generally true of American schools, especially at the undergraduate level.
The international application for the university includes a Statement of Financial Responsibility that must be signed. Students must also provide a bank letter or statement from within the past six months. And they have to name anyone who will help with payments. These people must send proof from a bank to show that they have the money.
选项
A、sign the statement of Financial Responsibility
B、name people who will help them with payments
C、provide a bank letter from within the past 6 months
D、send proof to a bank to show that you have the money
答案
D
解析
此题是事实细节题,根据文中"And they have to name anyone who will help with payments. These people must send proof from a bank to show that they have the money." 可知D正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3804386.html
相关试题推荐
WhichoneisNOTtrueabouttheresultoftheattack?[br][originaltext]A
Whatisthespeakertalkingabout?[br][originaltext]ThisweekinourFor
Whatisthespeakertalkingabout?[originaltext]ThisweekinourForeignS
Whatisthefirstguidelinetoinvestingaccordingtothespeaker?[br][origin
Whatisthefirstguidelinetoinvestingaccordingtothespeaker?[br][origin
Whatisthethemeoftheforum?[br][originaltext]Aneconomicforum—onO
Whatisthethemeoftheforum?[originaltext]Aneconomicforum—onOpportu
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Whatarethewaysanimalscommunicate?[br][originaltext]Whenwethinkof
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_01071(20097)[/img][originaltext]F:Igetupat7:00every
•Readthearticlebelowaboutleadershiplessonsforthe21stcentury.•Inmost
Themostnotoriousexpressionofthatchangewaslastyear’sbootlegpublication
IfIhadenoughmoney,I(go)______onatriptoBeijing.wouldgo
[originaltext]W:Didyouseetoday’snewspaper?ThatbuildingoverinCenterVi
1.题目:《中位数》 2.内容: 问题2如表所示是某公司员工月收人的资料.
下列再保险条款中,只可能出现在非比例再保险合同中的是()A.错误、遗漏条
对椎体钩的描述,错误的是()A.前方是颈长肌 B.外侧为椎血管及周围的交感
下列选项中属于内蒙紫草特征的是A.根呈不规则团块状B.表面紫红色或暗紫色,皮部紧
关于老年人的药动学特点,叙述错误的是A.老年人的胃酸分泌减少,对一些酸性药物分解
最新回复
(
0
)