首页
登录
职称英语
Every 101 minutes or so, a Department of Defense imaging satellite circles t
Every 101 minutes or so, a Department of Defense imaging satellite circles t
游客
2024-10-10
46
管理
问题
Every 101 minutes or so, a Department of Defense imaging satellite circles the Earth, capturing images from the equator to the polar ice caps. It’s that DOD drone(colorfully named the DMSPF-17)that monitors geologic changes, such as the decreasing size of the Arctic: and Antarctic ice covers. The images it snaps are the ones most people see of the Earth’s two white domes, which have been steadily diminishing for the past decade.
Skimming over the top of the world feels a bit like being on a different planet, according to Rick Steiner, a marine conservation researcher at the University of Alaska. For the past two years, Steiner has led research missions flying low over thousands of miles of Arctic seas for a handful of polar climate scientists, some of whom work for the federal government. He times the daylong voyage to coincide with the time of year when sea ice is at a minimum, the exact end of summer melting in mid-September, before the autumn cool begins to refreeze some of the water. Having lived in Alaska for 30 years, Steiner can tell you in personal detail how the minimum has shrunk from year to year. He calls the voyage his annual "bearing witness to the Arctic crisis" trip.
The crisis has been mapped out in precise detail in slide shows and research papers, with startling statistics. The past three summers have seen the lowest ice volume ever recorded, according to data released annually by the National Snow and Ice Data Center(NSIDC). The sea-ice minimum in 2007(1.6 million square miles)was the single lowest year, with nearly 40 percent less ice than the seasonal average recorded over the past three decades. And the problem is only expected to worsen. As the ice melts, it releases highly concentrated carbon and methane(甲烷)that is locked in the permafrost(永冻层), creating an accelerating warming loop. An additional compounding factor is that dark oceans absorb more of the sun’s energy than light-colored ice, which reflects a large portion of it. That means that the more ice melts over the summer, the more open ocean there is, which leads lo more absorbed energy and warmer oceans, which means that less ice forms the following winter, which leads to even more open ocean the following year. Early this past summer, researchers thought 2009 would be even worse than 2007 in terms of melting, until a late-arriving wind from the equator brought cool air that prevented even more melting.
" When you’re actually looking out the window and seeing mile after mile of warm ocean water where there used to be sea ice that you once walked around on, it gives you the certainty that something major is going on there, " says James Overland, a marine environmental researcher with the National Oceanic and Atmospheric Administration. The thickness of the ice and water temperatures—which were also measured at disturbingly high levels by Steiner and his team this year—are also measurements you can’t make by peering at satellite images. [br] Which of the following is CORRECT according to this passage?
选项
A、Scientists have already got statistics to prove Arctic crisis.
B、2009 is even worse than 2007 in terms of ice melting.
C、Mile after mile of warm ocean water tells us some minor changes are happening there.
D、We can know the exact thickness of the ice and water temperatures from satellite images.
答案
A
解析
推理题。由第三段第一句可知,科学家已经获得证明北极危机的数据,所以[A]为正确答案。由第三段最后一句可知,[B]”在冰层融化上,2009年比2007年更糟糕”不正确,故排除;根据最后一段第一句可知,[C]”大面积温暖的海水告诉我们一些小变化在发生”不正确,排除;根据最后一段最后一句可知,[D]“你能从卫星图片上知道冰层的确切厚度和海水温度”不正确,也排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3794642.html
相关试题推荐
We’realwaysbeingtoldbytheDepartmentofHealthtoeatfiveportionsof
We’realwaysbeingtoldbytheDepartmentofHealthtoeatfiveportionsof
We’realwaysbeingtoldbytheDepartmentofHealthtoeatfiveportionsof
Every101minutesorso,aDepartmentofDefenseimagingsatellitecirclest
______isnoreasonfordismissingher.A、BecauseshewasafewminuteslateB、Owi
Itwilltakeustwentyminutestogettotherailwaystation,______trafficdel
Howmanypeoplewererescuedfromthedepartmentbuilding?[br][originaltext]
Howmanypeoplewererescuedfromthedepartmentbuilding?[originaltext]Hun
Mywatch______tenminutesaday.A、gainsB、increasesC、quickensD、progressesA译文
Asadefenseagainstair-pollutiondamage,manyplantsandanimals______asubs
随机试题
ThoughonemayquestionthedegreetowhichtheCivilWarrepresents
An_____islikeacircle,butwiderinonedirectionthantheother.A、squareB、
Mysuggestionyesterdaywasthatameeting______todiscussthematter.A、should
老年痴呆症的病理学变化中,老年斑属于哪一类沉积物A.细胞内 B.细胞外 C.
下列哪项不属于门静脉高压的临床表现A.脾大、脾功能亢进 B.腹腔积液形成 C
“事实雄辩地证明,改革开放是决定当代中国命运的关键选择,是发展中国特色社会主义、
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
英国航空公司的一架从伦敦飞往北京的航班在行驶至法国领空时,一日本乘客将一中国乘客
编制公路汽车客运班次时刻表的具体工作有()。A.确定和报请审批营运线路 B
下列关于个体工商户的生产、经营所得税前扣除项目和标准的表述中,正确的有()
最新回复
(
0
)