首页
登录
职称英语
Nigeria’s election was ______ according to most foreign observers. [originaltext
Nigeria’s election was ______ according to most foreign observers. [originaltext
游客
2024-10-06
49
管理
问题
Nigeria’s election was ______ according to most foreign observers.
Foreign observer teams seem unanimous that Nigeria’s election has fallen short of the Democratic minimum, but they are waiting till more results are declared before they announce their full conclusions. European Union observers say they witnessed widespread violence, intimidation, ballot-box stuffing and serious shortages of election material. The Commonwealth groups spoke diplomatically about shortcomings. Even the West African group Ecowas in which Nigeria has a powerful voice said the vote was neither free nor fair.
选项
A、democratic
B、unfair
C、out of control
D、in perfect order
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3788695.html
相关试题推荐
WhenwilltheCopaAmericainColumbiakick-off?[originaltext]TheSouthAme
Howmanypeoplehavebeenkilledinthebombings?[br][originaltext]Aseri
Howmanypeoplehavebeenkilledinthebombings?[originaltext]Aseriesof
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?[br][originaltext]Millions
Accordingtothespeaker,yogashouldNOTbedescribedas______[br][original
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]M
Whydoesthewomanfeelbettertoday?[br][originaltext]M:Whyareyouinsuch
Whydoesthewomanfeelbettertoday?[br][originaltext]M:Whyareyouinsuch
Whydoesthewomanfeelbettertoday?[originaltext]M:Whyareyouinsuchagoo
What’sthenewsabout?[originaltext]Noinstitutionswillbeallowedtosell
随机试题
女性,62岁。绝经10年,纳差、下腹胀半年,伴体重减轻。体格检查:腹水征(+),
男性,53岁,寒战、高热、咳嗽,左胸痛两天入院。查体:体温37.5℃,口唇发绀,
下列关于开放式基金申购费用的说法,正确的有()。 ①.申购费可以采用在基
患者平素性急易怒,时有胁胀,近日胁胀加重,伴食欲不振,食后腹胀,便溏,舌苔薄白,
根据《基础地理信息公开表示内容的规定(试行)》,下列基础地理信息可以表示的有(
若扩大工作必须由工作负责人通过(),并在工作票上增填工作项目。若需变更或增设
下列关于资本监管的说法,不符合1988年《巴塞尔报告》规定的是()。A.风险资
图示外伸梁,A截面的剪力为:
依据《中华人民共和国防治海岸工程建设项目污染损害海洋环境管理条例》,下列海岸工程
一个建设工程由多个单位工程组成时,工程文件应按()组卷。A.分部工程 B.分
最新回复
(
0
)