首页
登录
职称英语
How many people have been estimated to be dead in the conflict? [originaltext]
How many people have been estimated to be dead in the conflict? [originaltext]
游客
2024-09-29
53
管理
问题
How many people have been estimated to be dead in the conflict?
United Nations Secretary General Ban Ki-moon says stopping the killing and finding a political solution in the Darfur region of Sudan remain his highest priorities. After increasing international pressure, the Sudanese government last month agreed to allow a combined 20,000-strong peacekeeping force, made up of the U.N. and the African Union, into Darfur. Mr. Ban said that was progress. It is estimated that some 200,000 people have died in Darfur’s ethnic and political conflict since 2003. Mr. Blair has been named the representative of the Middle East Quartet, which is made up of the United States, the European Union, the U.N. and Russia.
选项
A、20,000.
B、200,000.
C、2,000.
D、2,000,000.
答案
B
解析
根据文中:It is estimated that some 200,000 people have died in Darfur’s ethnic and political conflict since2003.直接选出B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3779826.html
相关试题推荐
WhatdoThomasJefferson’sidealizedfarmersmean?[br][originaltext]What
WhatdoThomasJefferson’sidealizedfarmersmean?[originaltext]Whatwasth
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]The23rdOlympicGames
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]The23rdOlympicGames
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]The23rdOlympicGameswereh
WhatdidpeopleinEgyptsearchforyears?[br][originaltext]Foryearspeop
WhatdidpeopleinEgyptsearchforyears?[br][originaltext]Foryearspeop
WhatdidpeopleinEgyptsearchforyears?[originaltext]Foryearspeoplesea
Whatisthestudent’sproblem?[br][originaltext]M:(7)Thisbookisduetoday,
Manypeopleare__________toinsectbites,andsomeevenhavetogotohospital
随机试题
[originaltext]W:Atwhattimecanweworkoutadeal?[/originaltext][audioFiles
EconomicDeclineinEuropeDuringtheFourteenthCenturyP1:Someverynegative
Fossilfuelsareamaincauseoftheworldwidetemperatureincrease.A、正确B、错误A原
Optimismisa______showntobeassociatedwithgoodphysicalhealth,lessdepres
Readthefollowingpassageandfillineachblankwithoneword.Choosethecorr
[originaltext](32)Iamoptimisticbynature.IamgladthatIamalive.Iamg
A.5 B.1 C.0 D.2
公司清算时每一股份所代表的实际价值是股票的()。A.票面价值 B.账面价值
下图显示了某市大专及以上文凭学历的人才数量,请问图中四种人才数量之和为多少人?(
感受域:是指人对于各种刺激所能感受的范围,亦即在感觉系统中,能够引起某一神经细胞
最新回复
(
0
)