首页
登录
职称英语
What’s the topic of the talk? [br] [originaltext] Do you have trouble sleepi
What’s the topic of the talk? [br] [originaltext] Do you have trouble sleepi
游客
2024-09-29
52
管理
问题
What’s the topic of the talk? [br]
Do you have trouble sleeping at night? Then maybe this is for you. When you worry about meeting sleep and twisting around, trying to find a comfortable position, you’re probably only making matters worse. What happens is that your heart rate actually increases, making it more difficult to relax. You may also have some bad habits that contribute to the problem. Do you rest frequently during the day? Do you get virtually no exercise, or do you exercise strenuously late in the day? Do you think about sleep a lot or sleep late on week ends? Any of these facts might be leading to your insomnia by disrupting your body’s natural rhythm. What you should do then on those sleepless nights? Don’t bother with sleeping pills, they can actually cause worse insomnia later. The best thing to do is to drink milk or eat cheese of tuna fish. They are all rich in the amino acid (氨基酸) that helps produce in the brain a neural transmitter that induces sleep. This neural transmitter will help you relax, and you’ll be on the way to get a good night’s sleep. Until tomorrow’s broadcast, this has been another series "Hint for good health" by Doctor Handison.
选项
A、Because they fail to rest during the day.
B、Because theydo not sleep on weekends.
C、Because they do vigorous exercise in the evening.
D、Because they eat cheese before going to bed.
答案
C
解析
细节题。询问有时人们入睡困难的原因是什么。只有选项C和录音一致,傍晚锻炼过度。其他都没提及。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3779518.html
相关试题推荐
WhatwasthedecisionmadebyanItaliancourt?[originaltext]Consumers’pr
WhatistheproblemofEngland’semergencyhealthcareservices?[originaltext]
Whoreleasedtheinformationthatthevictimswereshot?[br][originaltext]
WhichofthefollowingstatementsaboutGoogleInc.istrue?[originaltext]
TheUnitedStatesisatypicalcountry[br][originaltext]HenryFord,the
TheUnitedStatesisatypicalcountry[originaltext]HenryFord,thefamou
ThespeakerstatesthattheStoneAgewassonamedbecause______.[originaltext
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[br][originaltext
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[originaltext]W:Ma
Whatpromptedthisconversation?[br][originaltext]W.What’stheproblem?M:I
随机试题
[originaltext]ALAKMEDbythenon-stopreductionintheamountoftotalarabl
HowtoWriteaThesisI.Introduction—writethissectionafter【T1】______ther
[originaltext]M:Howareyournewneighbors,Nancy?W:Theyseemniceenough,b
超声诊断颈动脉瘤的依据是A.颈动脉内径扩大,血液呈湍流 B.颈动脉内径正常,血
下列城市中,享有“欧洲百万富翁都市”的称号的是( )。A.苏黎世 B.巴塞尔
下列说法中正确的一组是()
急性心肌梗死发生左心衰竭的主要原因是A.室性期前收缩 B.房室传导阻滞 C.
男性,18岁。近一年反复腰部疼痛,活动受限。近两月来,又出现双髋疼痛,轻度屈曲畸
阅读材料回答下列问题:一般资料:求助者,女性,36岁,本科文化程度,无业。案例介
男性,35岁,1年来反复出现腹泻,粪便糊状,结肠镜检查发现病变主要位于回肠末端,
最新回复
(
0
)