首页
登录
职称英语
How many people were shot by the Mexican police officers? [br] [originaltext]
How many people were shot by the Mexican police officers? [br] [originaltext]
游客
2024-09-20
64
管理
问题
How many people were shot by the Mexican police officers? [br]
Fourteen Mexican police officers have been charged with attempted murder over the shooting of two US government officials and a Mexican navy officer. In August, gunmen opened fire on a car with diplomatic license plates. There were two CIA agents inside and a member of Mexican marines. Since the investigation unfolded under pressure from Washington, it became clear that the gunmen were in fact federal police officers. The government suggested that the officers were in league with the country’s violent drug groups and that the attack was in some way related to the cooperation between the United States and Mexico in a fight against drug trafficking.
选项
A、Because they were against drug trafficking.
B、Because they were cooperating with the CIA.
C、Because they were helping the Mexican government.
D、Because they were helping a Mexican drug group.
答案
D
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(2)可知,政府披露这些官员与墨西哥贩毒集团勾结。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3766166.html
相关试题推荐
Whomhasthemantalkedwithabouthiscareer?[br][originaltext]M:IwishIw
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Excuseme.I’mloo
Whycan’tDoncalltheprofessorhimself?[br][originaltext]M:MathDepartment
Whycan’tDoncalltheprofessorhimself?[br][originaltext]M:MathDepartment
Accordingtotheconversation,PaulameetswithJimto______.[originaltext]M:H
Wherewillthewomanspendherweekend?[originaltext]M:Youmentionedthatyou
HowmanypeoplewerekilledintheSouthernOaxacastate?[br][originaltext]
HowmanypeoplewerekilledintheSouthernOaxacastate?[originaltext](29)
What’sthemainideaofthenewsitem?[originaltext](27)Liftoffofthespac
Wheredidtheattackhappenyesterday?[br][originaltext]Rebelsinnorther
随机试题
Youcancomeandseeme______yourunintodifficulty.A、sometimeB、intimeC、w
71.ForanyEnglishmantherecanneverbeanydiscussionastowhoisthewo
Parentingwasneverapieceofcakeinanyage,butprobablythegreatestso
Sheconsidersblogwritingtobe______(宣传她的电影的最方便、最经济的途径).themostconvenienta
Afour-yearstudybysociologistsatTheUniversityofManchesterhasfound
艺术活动产生于人类的()时期。A.原始社会 B.封建社会 C.奴隶制前期
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。()
王某在取得监理工程师执业资格后,受总监理工程师委托,进驻某建设工程项目履行监理职
某游戏比赛决赛采用BO5赛制,即五局三胜制,根据以往经验,单局比赛R队胜F队的概
对于SAC混凝土路面原材料的选用说法错误的是( )。A.沥青的选用应根据所处的温
最新回复
(
0
)