首页
登录
职称英语
71. For any Englishman there can never be any discussion as to who is the wo
71. For any Englishman there can never be any discussion as to who is the wo
游客
2025-03-11
40
管理
问题
71.
For any Englishman there can never be any discussion as to who is the world’s greatest poet and greatest dramatist. Only one name can possibly suggest itself to him: that of William Shakespeare.
Every Englishman has some knowledge, however slight, of the works of our greatest writer. All of us use words, phrases and quotations from Shakespeare’ s writings that have become part of the common property of English - speaking people. Most of the time we fire probably unaware of the source of the words we use, rather like the old lady who taken to see a performance of Hamlet and complained that it was full of well - known proverbs and quotations!
Shakespeare, more perhaps than any other writer, made full use of the great resources of the English language. Most of us use about five thousand words in our normal employment of English, Shakespeare in his works used about twenty - five thousand! There is probably no better way for a foreigner to appreciate the richness and variety of the English language than by studying the various ways in which Shakespeare used it. Such a study is well worth the effort(it is not, of course, recommended to beginners), even though some aspects of English usage, and the meaning of many words, have changed since Shakespeare’s day. [br] Every Englishman knows______.
选项
A、more or less about Shakespeare
B、Shakespeare, but only slighdy
C、all Shakespeare’s writings
D、only the name of the greatest English writer
答案
A
解析
事实细节题。文章第三句讲到,“Every Englishman has some knowledge of the works“our greatest writer”,并且用插入语“however slight”来修饰这种程度。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3992891.html
相关试题推荐
We(are)all(for)yourproposal(that)thediscussion(istobeputoff).A、are
Noagreementwasreachedinthediscussionasneithersidewouldgivewayto____
71.ForanyEnglishmantherecanneverbeanydiscussionastowhoisthewo
71.ForanyEnglishmantherecanneverbeanydiscussionastowhoisthewo
71.ForanyEnglishmantherecanneverbeanydiscussionastowhoisthewo
ForanyEnglishmantherecanneverbeanydiscussionastowhoistheworld’sgr
(Duringthediscussion),Mr.White(remainedsilent)(when)(asking)hisopinion
如果你有空的话,请来参加我们的讨论会。Ifyouarefree,pleasecometoparticipateourdiscussion.
Afterthemeeting,theleadershada______discussionaboutit.A、farB、fartherC、
WeAareallBforyourproposalCthatthediscussionDistobeputoff.A、 B
随机试题
MrBlackwasyoungandable.Heworkedveryhard.Andthebosslikedhim.La
Americaneconomistsoncespoofeduniversityeducationastheonlyindustryin
Itmaycomeasnosurprisethatmanyadults______(对青少年和儿童文学非常入迷).arefascinated
[originaltext]MostfarmersinCambodiagrowrice.Manyalsomaygrowcassava
Theloudestoutcryaboutpovertyseemedtocomeinthewealthiestcountryb
两个电极组成原电池,下列叙述正确的是( )。
根据《建筑工程建筑面积计算规范》(GB/T50353-2013),关于大型体育
满面通红的临床意义是()A.阴虚火旺 B.虚阳上越 C.邪热亢盛 D
医德修养要坚持A.集体性 B.组织性 C.强制性 D.实践性 E.机动性
国家干预市场经济的逻辑依据有()。A.市场经济本质上是法治经济 B.存在市
最新回复
(
0
)