首页
登录
职称英语
In what respect is the United States very fortunate? [br] [originaltext] The
In what respect is the United States very fortunate? [br] [originaltext] The
游客
2024-09-20
71
管理
问题
In what respect is the United States very fortunate? [br]
The geographical location of a country and its physical characteristics are very important to its development and progress. The United States is very fortune in this respect.
First of all, it has a good climate. In almost all sections of the country, it is possible to live comfortably during the whole year. It is true that in the south it sometimes gets very hot and in the north very cold, but the people who live in these regions become accustomed to the climate and never suffer very much when the weather is either very hot or very cold.
In a large country, there is usually a great variety of different physical characteristics. In the United States, there are wide plains and high mountains, thousands of lakes and rivers of all sizes, cool forests and hot deserts, and a coastline several thousands miles long.
The many lakes and rivers as well as the long coastline have been of great importance to the development of the country. Since they make it possible the easy transportation of people and all the things people need. Transportation by water is still necessary and important. In modern times, however, trains, automobiles, trucks and airplanes are doing much of the work which was formerly done by ships and boats.
选项
A、The U.S. has wide plains of lakes and rivers of different sizes.
B、The U.S. has thousands of lakes and rivers of different sizes.
C、The U.S. has hot deserts and cool forests.
D、The U.S. has a coastline several hundred miles long.
答案
D
解析
细节题。文章提到,美国有广阔的平原、高大的山脉及数以千计的大小不一的江河湖泊、凉爽的森林、炎热的沙漠及长达数千里(而不是数百里)的海岸线,D项与之不符,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3765772.html
相关试题推荐
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[br][originaltext]The
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[br][originaltext]Afterreti
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
ThespeakercomparestheInternetto[originaltext]TheInternetisaglobal
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthemo
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
随机试题
Whileadmittingthatthisforecastwas______uncertain,thescientistsreminded
Extinctionisdifficultconcepttograsp.Itisan【B1】______concept.It’sno
[originaltext]Somepeople’searsproducewaxlikebusylittlebees.Thisca
WhenBenjaminFranklinobservedthatnothingiscertaininthisworldbutde
Ilikethiscloth.Itfeels(good)______.good句子意为:我喜欢这种布,它摸起来很舒服。本题测试考生对词性的掌握情况
Thereis______(毫无疑问)thatuniversitiesaregoingtoimplementthenewcurriculum
要坚持党管干部原则,_____,把好干部标准落到实处。A.坚持立场坚定、素质过硬
流行性乙型脑炎患者的热型常呈A.稽留热 B.弛张热 C.间歇热 D.波状热
女性,31岁。右乳房红肿胀痛5天,伴发热38.8℃。体检见右乳外下象限
根据《合同法》,以下说法中,正确的是()。A.以合法形式掩盖非法目的合同属于无
最新回复
(
0
)