首页
登录
职称英语
The speaker compares the Internet to [br] [originaltext] The Internet is a g
The speaker compares the Internet to [br] [originaltext] The Internet is a g
游客
2024-09-20
63
管理
问题
The speaker compares the Internet to [br]
The Internet is a global web of computers connected to each other by wires, cables, satellites, radio waves, and waves of light. If you look at a map of big cities, smaller towns, and scattered houses, each is connected by roads, railways, rivers and other things.
The "big cities" of the Internet are the server computers of Yahoo, Tripod, AOL, and other networks. They often have search engines, e-mail services, shopping, entertainment, and other services that draw millions of people from all around the world just like the post offices, stores, movie theaters, and other places do in the communities where we live.
Other computers on the Internet are also part of these online towns. Local banks often provide access to account information with their computers. Businesses like Wal-Mart, Lowes, and many others have computers that provide online stores where people can purchase different items. Many colleges and universities offer online classes that allow people to get their degrees on the Internet. You can often pay your cable bill, credit card payment, electric bill and other payments online. You can even buy groceries online at places like Net-Grocer. You can do just about anything online that you can offline.
选项
A、The Internet can be connected by light waves.
B、You can pay many different kinds of bill online.
C、Most of universities offer classes on the Internet.
D、You can even buy groceries online at online stores.
答案
C
解析
细节题。短文最后提到,在因特网上的其他电脑也是网上城镇的一部分,接着列举了网上银行、网上购物、网上课程。提到网上课程时说,有“很多”高校在网上提供在线课程,C项的“大多数”与原文不符,为正确选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3765766.html
相关试题推荐
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[originaltext]Thegeogr
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[br][originaltext]Afterreti
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[originaltext]Afterretiringf
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[originaltext]TheOlympicGamesarehelde
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
随机试题
PlanningaWritingLessonI.Whatisagenre—variousin
Whowillbethechairmanoftheconference?[br][originaltext]TheUnitedN
Despitehis(i)______richfood,thechefwasabletopractice(ii)______whenhis
IhavebeenteachingforlongerthanIcaretosay,andalwaysofferacour
夏季室外大气压力应采用()。A.累年最热三个月各月平均压力的平均值 B.累
β-TG和PF4的测定可作为A.判断血小板数量指标 B.血小板活化指标 C.
十宣(Shíxuān,EX-UE11)奇穴
变压器停送电操作注意事项正确的是()充电时应投入部分继电保护;充电或停运前,必
在半个世纪前撞上地球的巨大陨石内,科学家们发现了距今70亿年的星尘。这是地球上已
A.气芳香浓烈,味辛辣,有麻舌感 B.气微香,味微苦 C.气芳香,味淡、微涩
最新回复
(
0
)