首页
登录
职称英语
(1) Executive coaching is primarily concerned with confidential one-to-one di
(1) Executive coaching is primarily concerned with confidential one-to-one di
游客
2024-09-10
50
管理
问题
(1) Executive coaching is primarily concerned with confidential one-to-one discussions between the coach and the executive. It is aimed at performance improvement. Primary needs are diagnosed and agreed upon, a "developmental-action plan"is drawn up,the skill base of the executive is broadened by coaching,and then the new skill sets are tested in the workplace under the guidance of the coach. Sometimes, these needs involve team coaching, but individual coaching is the normal starting point. The coach needs to guide the executive outside his or her comfort zone in order to improve performance.
(2) A coaching assignment normally focuses on two or three developmental needs of the individual, and lasts for 6 to 12 months. However,it sometimes involves multiple assignments aimed at bringing about cultural change in an organization. For example,a new chief executive may want to change the culture of his organization. He could then hire a coach, and brief him or her to change the mindset of his direct subordinates on a one-to-one basis.
(3) Compared with traditional management training, which is typically related to broadbased organizational change, sometimes of a technical nature, executive coaching is targeted to individual and small-group change. The primary focus of coaching is often behavioural and leadership change,and is rarely of a technical nature. The difference between coaching and training is that coaching is one-to-one, highly confidential and over 6-12 months, whereas training is typically of a short-term, group-work-shop nature.
(4) Referring to the key ingredients for enhanced performance and team success, business coaching has a lot to learn from sports.
(5) According to sports coaches, a coach is a catalyst for change, and is not paid to preserve the status quo, but to lift people out of their comfort zone, so that they grow and develop. The coach must stay in touch with the state of the art and extract from it what is relevant.
(6) All sports coaches believe passionately in the power of the team to lift performance not by just a little, but by 100% . Considerable energy is devoted to defining goals, roles, a code of conduct and to fostering group dynamics in order to optimize team productivity.
(7) Both success and failure are learning opportunities, and there is a severity in their cold-eyed, weekly analysis, which business has yet to develop. Top athletes scrutinize both success and failure with their coach to extract lessons from them,but they are never distracted from longer-term goals.
(8) To be a champion athlete means developing an elitist attitude—not involving arrogance, but rather an unceasing desire to learn and improve. They never accept second best,but always strive for what has not yet been achieved.
(9) There must be a sport/life balance, so that athletes are not obsessed by their goals, and thus lack a sense of perspective to cope with inevitable failure or occasional success, or the ability to re-charge their batteries outside the sporting arena. [br] Which of the following statements is INCORRECT according to Para. 5?
选项
A、Executive coaches update their minds constantly.
B、Coaches are aimed at broadening people’s horizons.
C、It’s difficult to evaluate the performance of a coach.
D、If a coach can not make the executive get touch with something unfamiliar,he will probably be fired.
答案
C
解析
细节题。原文第五段中提到,教练的任务不是维持现状,而是要带领人们成长和发展。这里明确提出了判断教练任务完成好坏的标准。[A]“高管教练不断地更新他们的思维”与文中第五段第二句中的“The coach must stay in touch with the state of the art…”意思相符,[B]和[D]可从该段第一句中的“…a coach…is not paid to preserve the status quo,but to lift people out of their comfort zone…”得到验证。由此可知,只有[C]说法错误,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3751518.html
相关试题推荐
But______withplayers,executives,andyoungpeople,I’velearnedthatthosew
PASSAGETHREE[br]Whatdoestheauthorthinkofcoaching?Itmeansmoreexperien
PassageFour[br]Whatisthepassagemainlyconcernedwith?Technologycanbea
______thepersonsconcernedhadanythingimportanttosay.A、NooneofB、Nobodyo
But_____withplayers,executives,andyoungpeople,I’velearnedthatthosewh
A.alreadyB.concernedC.enhanceD.focusedE.hardlyF.high
A.alreadyB.concernedC.enhanceD.focusedE.hardlyF.high
A.alreadyB.concernedC.enhanceD.focusedE.hardlyF.high
A.alreadyB.concernedC.enhanceD.focusedE.hardlyF.high
A.alreadyB.concernedC.enhanceD.focusedE.hardlyF.high
随机试题
HowCouldYourHobbyBetheKeytoFinancialSuccess?A)Virtuall
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]【L27】[originaltext]Nowlistencareful
StudentshavebecomeobsessedwithbuildingimpressiveCVs.Butisn’tthere
Forthousandsofyears,peoplethoughtofglassassomethingbeautifultolo
公路水运工程费用监理人员的岗位职责包括有()。A.全面熟悉招标文件、合同条
信息系统的软件需求说明书是需求分析阶段最后的成果之一,()不是软件需求说明书应包
关于私募股权投资基金信息披露,以下表述错误的是()。A.信息披露义务人应在
按照国家电网公司变电验收管理规定,()明确需参加验收的隐蔽工程清单,并在开工前向
某人防工程地下一层设有夜总会,下列说法中,错误的是()。A.隔墙上的门应采用乙
中药处方对饮片的调配、煎法、用法等方面的特殊要求常以脚注形式体现用时需捣碎的中药
最新回复
(
0
)