首页
登录
职称英语
A. already B. concerned C. enhance D. focused E. hardly F. high
A. already B. concerned C. enhance D. focused E. hardly F. high
游客
2024-09-07
60
管理
问题
A. already B. concerned C. enhance D. focused E. hardly
F. highlighted G. intensify H. particular I. practical J. priority
K. shortages L. surpluses M. surveyed N. technical O. workforce
Employers fear they will be unable to recruit students with the skills they need as the economic recovery kicks in, a new survey reveals. Nearly half of the organisations told researchers they were 【C1】______ struggling to find staff with skills in science, technology, engineering and maths (STEM), while even more companies expect to experience 【C2】______ of employees with STEM skills in the next three years.
The Confederation of British Industry 【C3】______ 694 businesses and organisations across the public and private sectors, which together employ 2.4 million people. Half are 【C4】______ they will not be able to fill graduate posts in the coming years, while a third said they would not be able to recruit enough employees with the right A-level skills. "As we move further into recovery and busi nesses plan for growth, the demand for people with high-quality skills and qualifications will 【C5】______," said Richard Lambert, Director General, CBI. "Firms say it is already hard to find people with the right 【C6】______ or engineering skills. The new government must make it a top 【C7】______ to encourage more young people to study science-related subjects." The survey found that young people would improve their job prospects if they studied business, maths, English and physics or chemistry at A-level. The A-levels that employers rate least are psychology and sociology. And while many employers don’t insist on a 【C8】______ degree subject, a third prefer to hire those with a STEM-related subject.
The research 【C9】______ worries about the lack of progress in improving basic skills in the UK 【C10】______. Half of the employers expressed worries about employees’ basic literacy and numeracy (计算)skills, while the biggest problem is with IT skills, where two-thirds reported concerns. [br] 【C5】
选项
答案
G
解析
will提示空格填入动词原形。句子前半部分提到了经济复苏、企业制定增长计划,根据常识可知,此时企业对拥有高端技能的高素质人才的需求会增加。词库中intensify“增强;加剧”符合语义,故选G。enhance也可表示“增加,加强”,为及物动词,若用在此处需使用被动语态.故可排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3748066.html
相关试题推荐
(1)Executivecoachingisprimarilyconcernedwithconfidentialone-to-onedi
PASSAGETHREE[br]Inthispassage,whatistheauthormainlyconcernedwith?Jap
______thepersonsconcernedhadanythingimportanttosay.A、NooneofB、Nobodyo
Ahibernatinganimalneedshardlyanyfoodallthroughthewinter,______?A、need
Ahibernatinganimalneedshardlyanyfoodallthroughthewinter,______?A、need
Rumorswerealreadybeginningto______thattheprojectmighthavetobeabando
A.alreadyB.concernedC.enhanceD.focusedE.hardlyF.high
A.alreadyB.concernedC.enhanceD.focusedE.hardlyF.high
A.alreadyB.concernedC.enhanceD.focusedE.hardlyF.high
A.alreadyB.concernedC.enhanceD.focusedE.hardlyF.high
随机试题
Readthetextbelowaboutthesalaryoffernegotiation.Inmostofthelines(34
Whenbittermanagerialconflictsplagueasmallcompany,conflictsthatinthep
[originaltext]W:IthoughtAlexsaidhegotAsinallhistests.M:Laura,you
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
WiththerapidspreadoftheInternetevery-whereintheworld,the【C1】__
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Johnson.HowcanIhelpyou?M:Well,(12-1)I
夫妻财产约定应具备的条件有( )。A.财产约定的主体必须是完全民事行为能力人
Theresearchteamneedstoconferwitht
某产妇,妊娠29周。因出现无诱因、无痛性阴道流血来院检查,此时一般不主张进行的检
水泵控制柜注明所属系统及编号的()良好,按钮、指示灯及仪表功能正常,指示数值
最新回复
(
0
)