首页
登录
职称英语
Everyone needs to sleep. If we don’t sleep enough, we often feel tired and ir
Everyone needs to sleep. If we don’t sleep enough, we often feel tired and ir
游客
2024-07-29
59
管理
问题
Everyone needs to sleep. If we don’t sleep enough, we often feel tired and irritable (烦躁的,易恕的). It seems there are two purposes of sleep: active sleep and passive sleep. The passive sleep gives our body the rest that is needed, and prepares us for active sleep, in which dreaming occurs. In passive sleep, the body is at rest. The heat slows down. The body processes become very slow. We move very little. And the brain becomes very inactive. If a person continues to sleep, she or he enters a new stage, a more active stage. The body goes through several changes: the brain temperature rises, the amount of blood in brain increases, the body becomes very still and the brain becomes active, the eyes begin to move rapidly, and the person is dreaming.
Throughout the night, people alternate between passive and active sleep. During eight hours of sleep, people dream for a total of one and a half hours on the average.
Many people say that they don’t dream, or that they rarely dream. Doctors have studied the sleep cycles and have found that everyone dreams--in fact, that everyone needs to dream in order to rest his or her mind.
There are (46) purposes of sleep: active sleep and passive sleep.
In (47) sleep, the body processes become very slow.
In (48) sleep, dreaming occurs.
In active stage, (49) becomes active.
People need active sleep to help them (50) .
选项
答案
two
解析
文章第1段第3句话明确说明有两种目的的睡眠。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3697045.html
相关试题推荐
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedsfriends.Weallliketofeelclosetosomeone.Itisnicetoh
Herearly(arrive)______gaveeveryoneabigsurprise.arrival根据句子成分分析看出,该句缺少主语,
(fortunate)______,everyonepassedtheexaminationlastterm.Fortunately原句中需要填入
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneelsewaskilledinthewar.Iwastheonlyoneto______(survival).sur
Doyouhaveenough______(strong)toliftthoseheavyboxes?strength本题考查词形的转换。考
随机试题
任何情况下你都不要去碰它。(underanycircumstances)Youshouldnottouchthatunderanycircum
“裸婚”(nakedmarriage)一词由中国网民杜撰,指男女双方在没有房、没有车、没有婚戒甚至婚礼的情况下选择结婚。配偶双方只需要花9元领取两张证
Itdoesn’tlooksoprettyaroundhereanymore.Theyhave______allthetrees.A
Smoking,asitisprovedinthewholeworld,maybeapleasureforsomepeop
[originaltext]Yourchoiceofrunningshoeisaverypersonaldecision.You’
Shoppingforclothesisnotthesameexperienceforamanasitisforawoma
有关风险识别,以下说法不正确的是( )。A.项目组全体成员参与风险识别 B.
下列各部门办公楼按照从前到后的顺序排列,哪项符合上述要求?A.财务部、法务部、研
关于建筑企业资质证书变更的说法,正确的是( )。A.企业在建筑业企业资质证书有
为预测和分析建设项目存在的职业危险、危害因素种类及危害程度,并提出合理应对措施而
最新回复
(
0
)